حجتالاسلام محمد جمشیدی، سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان همدان در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت: بزرگترین مسئولیت روحانیت و مبلغان تبلیغ دین همراه با شناخت است و امروز پرداختن به مباحث تبلیغی در جامعه امری ضروری است و مبلغان با تمام توان در تبلیغ اسلام ناب محمدی گام بردارند.
وی با بیان اینکه مبلغان برای جلوگیری از تحریفات با جوانان باید ارتباط صمیمی برقرار کنند، افزود: اگر ارتباط مبلغان و روحانیون با جوانان قوی باشد آن هنگام است که میتوان در فضای صمیمانه شبهات را برطرف و جوان را به سمت دین هدایت کرد.
وی با بیان اینکه 20 مبلغ از شهر قم در ایام فاطمیه به شهرستان های همدان دعوت شده اند، اضافه کرد: مبلغان گرامی در هیئتهای مذهبی، حسینیهها، تکایای مختلف، محافل مذهبی و مدارس در شهرستان همدان حضور یافته و با بیان احکام شرعی، ترویج معارف اهل بیت (ع) و شخصیت حضرت زهرا (س) در میان مردم بالخصوص بانوان و دختران جوان آنها را با آموزههای دینی آشنا میکنند.
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان همدان، از برگزاری مراسم سوگواری حضرت زهرا (س)" پنجشنبه 14 فروردین "در روز شهادت این بانوی بزرگ اسلام در همدان خبر داد و گفت: دستهها و هیات های عزاداری به سمت مسجد جامع همدان حرکت می کنند و تجمع عزاداران در این مسجد خواهد بود .
حجتالاسلام جمشیدی با بیان اینکه مراسم سوگواری شهادت حضرت فاطمه (س) از 12 فروردین به مدت سه روز برگزار می شود، افزود: در این ایام مبلغین و مبلغان در شهرستان همدان به تبلیغ و اجرای برنامههای مختلف در خصوص شخصیت حضرت فاطمه(س) مشغول هستند و مراسم سوگواری در شهر و روستا در این ایام نیز برگزار میشود.
وی با بیان اینکه نقش خانوادهها به عنوان رکن رکین برای جلوگیری از شبهات در جوانان بسیار موثر است، ادامه داد: این خانوادهها هستند که بستر بصیرت شناسی و آگاهی فرزندانشان را فراهم میکنند.
وی با بیان اینکه مبلغان معارف ارزشمند اسلام را به نحو شایسته انتقال دهند، گفت: مبلغان باید با قصد قربت الهی نهایت تلاش خود را برای انتقال شایسته معارف ارزشمند اسلام و آموزههای دینی بهکار گیرند.
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان همدان تصریح کرد: با توجه به ترفندهای مختلف دشمنان برای تخریب چهره اسلام و روحانیت باید مبلغان با آمادگی کامل و کسب اطلاعات روز و آشنایی با شبهات، نسبت به تبلیغ دین و آگاه سازی مردم اقدام کنند و از لحاظ گفتار و رفتار، جدیت در کار و کادرسازی اثرگذار باشند.
حجتالاسلام جمشیدی گفت: توطئه های شومی در راه است و دشمنان اسلام و انقلاب برای از بین بردن انسجام و تحکیم خانواده های ایرانی نقشه های بسیاری کشیده اند و می خواهند هویت دینی و باورهای ما را هدف قرار دهند به همین دلیل ارتقای بصیرت دینی در جامعه یک ضرورت غیر قابل انکار است.
زهرا (س) یک نماد فوقالعاده در زمینه ولایتمداری است
وی با بیان اینکه حضرت فاطمه زهرا (س) یک نماد تاریخی فوقالعاده در زمینه ولایتمداری است که در عرصه نظام آفرینش بینظیر است، اظهار داشت: الگوگیری از حضرت زهرا(س) و پیروی از ولایت مهمترین عامل پیشرفت جامعه اسلامی است.
وی نقش روحانیت را در آگاه سازی نسل جوان خطیر و مثمر ثمر دانست، و تاکید کرد: نقش حضرت فاطمه(س) در دفاع از حریم ولایت بر هیچ یک از مسلمانان پوشیده نیست، و در این راستا باید این مهم در جامعه اسلامی بیش از پیش تبیین شود.
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان همدان، افزود: ایام فاطمیه آثار و برکاتی فروانی به همراه دارد که بزرگان ما به شناخت این آثار و برکات و تبیین آن به نسلهای مختلف سفارشهای زیادی کرده اند.
حجتالاسلام جمشیدی اضافه کرد: اقشار مختلف مردم باید با الگوگیری از حضرت زهرا(س) در زمینه پیروی از ولایت و در مسیر پیشرفت جامعه الهی گام بردارند، چراکه در خط ولایت بودن و پیروی از ولایت فقیه موجب انسجام جامعه اسلامی و اقتدار در برابر دشمنان اسلام میشود.
وی سیره و سنت حضرت زهرا(س) را سراسر نور، امید و هدایت توصیف کرد، و گفت: بانوان ایران اسلامی میتوانند با الگوگیری از حضرت زهرا(س) به سعادت دنیوی و اخروی برسند.
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان همدان تصریح کرد: حضرت زهرای مرضیه(س) فردی سیاسی و اجتماعی بودند به همین دلیل برگزاری سوگواری یاس نبوی جرعهای برای یادآوری مصائب و کمالات حضرت فاطمه زهرا(س) است به همین سبب این سوگواری ها سیره و منش حضرت زهرا(س) را که از انوار معنوی قلب ایشان تراوش میشود را مورد تحلیل و بررسی قرار میدهد.
حجتالاسلام جمشیدی بهترین الگو برای زنان به لحاظ اخلاق اجتماعی، عبادی، پاکدامنی، عفاف و حجاب را حضرت فاطمه(س) دانست، و افزود: حضرت زهرا(س) پیونددهنده نبوت و امامت در تاریخ اسلام است و ترویج فرهنگ فاطمی در جامعه نیازمند شناخت ابعاد شخصیتی این بانوی بزرگوار اسلام است.
تبیین فضائل و سیره عملی حضرت فاطمه(س) بهترین نوع عزاداری است
وی بهترین عزاداری حضرت فاطمه(س) را بیان فضائل، مناقب و مصائب آن حضرت و ذکر اخلاق و سیره عملی دانست، و اضافه کرد: مطالعه در شخصیت، حقیقت و هویت انسانی و الهی حضرت فاطمه زهرا(س) میتواند ما را در ادامه زندگی و تربیت فرزندان و تحویل نسلی سالم به جامعه یاری رساند.
وی اظهار داشت: این بانوی بزرگ با شجاعت، صداقت و اخلاق نیکو در کنار پدر بزرگوار خود پیامبر اکرم ( ص ) و حضرت علی (ع) در پایداری دین اسلام نهایت تلاش خود را انجام داد.
تصریح کرد: حضرت فاطمه زهرا (س) حلقه اتصال بین رسالت، ولایت و امامت است که بعد از رحلت پیامبر(ص) با حوادثی که برای امیرمؤمنان علی (ع) پیش آمد و آن حضرت مورد بیمهری قرار گرفت همواره در کنار ایشان از دین دفاع و در این راه نیز به شهادت رسید.
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان همدان تصریح کرد: نقش حضرت زهرا(س) در بازگویی حقایق اسلام بر کسی پوشیده نیست و در دفاع از دین در مدت عمر کوتاهشان در کنار ولایت برای ترویج اسلام به وظیفه شان عمل کردند.
حجتالاسلام جمشیدی گفت: حضرت فاطمه(ع) با زندگى ساده و سراسر فضیلتش ثابت کرد که یک زن مىتواند تمام افتخارات انسانى را به دست آورد و در عین حال شیوه زندگىاش سرمشق همه مادران و همسران جهان باشد نام پرافتخار ایشان با خطوط زرین بر تارک صفحات طلائى ثبت شده و براى همیشه زینت بخش آن خواهد بود.
پایان پیام/
نظر شما