جهت گیری فعالیت های فرهنگی کشور برای اعتلای قرآن باشد

خبرگزاری شبستان: مدیرکل ارشاد اسلامی گیلان در مراسم سالروز تاسیس کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد گیلان، خاطرنشان کرد: جهت گیری همه فعالیت‌های فرهنگی کشور باید برای اعتلای کلمه قرآن باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، علی اسماعیل پور، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در مراسم سالروز تاسیس کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد کشور که عصر امروز( 20 اسفند) در مجتمع خاتم الانبیا(ص) برگزار شد، با بیان اینکه تنها وزارت خانه‌ای که معاونت قرآن و عترت دارد، وزارت ارشاد است، اظهار کرد: جهت گیری همه فعالیت‌های فرهنگی کشور باید برای اعتلای کلمه قرآن باشد.


وی خاطرنشان کرد: 77 هزار و 606 کلمه قرآن با مهندسی حکیمانه در کنار هم قرار گرفته‌اند.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان به نمونه‌هایی از مهندسی کلمات قرآن اشاره کرد و گفت: کلمات فعل و اجر 108 بار در کنار قرآن کریم در کنار هم قرار گرفته‌اند و این معنا را القا می‌کند که اجر و پاداش را به فعل و کردار می‌دهند.


وی با بیان اینکه صد و هشتمین سوره قرآن کریم سوره کوثر است، اظهار کرد: پیام این هندسه معنا دار کلمات قرآن این است که اگر بشریت کار مفید و ارزشمند انجام دهد، یکی از پادش های بزرگ کوثر و حضرت زهرا(س) است.


اسماعیل پور، حضرت زهرا(س) را نعمتی بزرگ برای بشریت معرفی کرد و گفت: حضرت زهرا(س) یکی از راه‌های رسیدن به رستگاری است.


وی با اشاره به تکرار 115 کلمه دنیا و آخرت در کنار هم، خاطرنشان کرد: باید دنیا را برای آخرت در اختیار داشت و از دنیا برای داشتن آخرتی مطلوب بهره برداری کرد.



مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان، تعداد تکرار کلمه عسر( سختی) را در قرآن کریم 12 بار و یسر( آسانی ) را 36 بار اظهار و اعلام کرد: به کارگیری کلمات عسر و یسر این پیام را می‌رساند که آسانی‌های زندگی سه برابر سختی‌های آن است.


وی همچنین اظهار کرد: کلمات رجل و امراه به معنای مرد و زن نیز به تعداد یکسانی در قرآن به کار رفته و بیانگر این مطلب است که زن و مرد مکمل یکدیگر هستند.


اسماعیل پور در ادامه با اشاره به تاثیر فعالیت‌های کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در ارتقای فرهنگ عمومی جامعه، گفت: مسئولان کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد باید با ظرفیت‌های تربیتی آشنا شوند و متناسب با ظرفیت فکری مخاطب برنامه ریزی داشته باشند.


وی تاکید کرد: مخاطب شناسی یک اصل مهم در تربیت است.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان یادآور شد: مخاطب کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد نوجوانان و جوانان جستجوگر و با ذهنی فعال هستند و باید پاسخگوی اقناعی نسل جوان و شبهاتش بود.


وی بر ارتقای سطح علمی و آگاهی‌های دینی و فرهنگی مسئولان کانون‌های فرهنگی و هنری تاکید کرد و گفت: خواسته مشترک همه انبیای الهی عاقبت به خیری بوده است و عاقبت به خیری در سایه بهره گیری از علماست.


اسماعیل پور اذعان کرد: عالم مانند نخ تسبیح بوده و ستون مسجد است.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان دومین عامل تربیتی را در کنار عالم آگاه بهره گیری از کتاب دانست و گفت: مسئولان کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد بر کتاب‌های استاد مطهری و خوانش آثار این دانشمند برجسته انقلاب برنامه ریزی جدی داشته باشند.


پایان پیام/

کد خبر 352381

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha