فقر اقتصادی و فرهنگی از دلایل تزلزل بنیان خانواده است

خبرگزاری شبستان:مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان گفت: فقر اقتصادی و فرهنگی از علل و دلایل تزلزل بنیان خانواده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، محمدرضا سوقندی درسی وسومین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان شاهرود افزود : جدیت و توجه بیشتر مسوولان فرهنگی به برنامه ریزی های فرهنگی در مباحث مرتبط به تقویت جایگاه خانواده ،یک امر بسیار ضروری است.


وی با اشاره به اینکه ،خانواده مولد و پویا در فرهنگ و سنت اسلامی ،ایرانی ما مورد تاکید است ، گفت : وجود فیزیکی والدین در کنار فرزندان از بروز بسیاری از آسیب ها و حوادث اجتماعی جلوگیری می کند و خطرات آن را کاهش می دهد.

 

سوقندی نقش خانواده و حضور والدین در کنار فرزندان در برنامه های تفریحی ،فرهنگی و جشن ها موجب سلامت وکاهش آسیب های می شود.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با بیان اینکه برای کمک به اقتصاد خانواده ها برخی از سنت های گذشته باید احیا شود ،افزود : در گذشته نه چندان دور کمکهای مردمی برای برگزاری مجالس عروسی و عزا انجام می شد و مشارکت با انجام سنت های حسنه که مورد تاکید دین مبین اسلام است ،اهمیت داشت و این رفتارها باید احیا شوند.

 

وی با اشاره به اینکه در گذشته اقتصاد متکی به بازار خانواده مولد و تولید کننده بود ، گفت : اکنون خانواده به خانواده مصرف کننده تبدیل شده است.


وی ادامه داد: تغییرات فراوانی در فرهنگ پویای ملت مسلمان ایران پدید آمده است که از دغدغه های مقام معظم رهبری است و برای رفع نواقص بوجود آمده ،باید تلاش بی وقفه و همگانی انجام گیرد.


سوقندی پیوند اقتصاد و هنر را نیز مورد تاکید قرار داد و افزود :باید هنر نسبت به مصرف انواع کالاهایی که از سوی خانواده ها انجام می گیرد ، ورود کند و با دقت و ظرافت خود ، به اثرات منفی که این روند در دراز مدت بر اقتصاد خانواده و افزایش وابستگی و دور شدن از چرخه تولید داخلی ایجاد می کند ، بیشتر بپردازد.


وی خاطر نشان کرد : برای انتقال شادی و نشاط بین مردم با اجرای برنامه های مناسب فرهنگی و هنری باید مراقب سود جویان اقتصادی باشیم .


وی خواستار تشکیل گروه های علمی مشورتی در شورای فرهنگ عمومی به منظور هماهنگی فعالیت های فرهنگی و هنری در زمینه های مختلف شد و تاکید کرد ،برای جبران و ترمیم حوادث و خلاء های فرهنگی به سادگی ممکن نیست .


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان گفت : با توجه به سابقه فرهگی مردم شهرستان شاهرود در مطبوعات و رسانه ،باید وحدت این قشر مورد توجه قرار گیرد و ازهرگونه اختلاف و تفرقه پرهیز شود تا فضایی شفاف برای فعالیت در این عرصه ایجاد شود .


سوقندی اولویت کاری شورای فرهنگ عمومی شهرستانها در سال 93رامورد تایید قرار داد.


مسئول دبیرخانه نظارت برکانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان از فعالیت 198 کانون دراین استان خبرداد وگفت: 12 هزارو500 نفر عضو کانون های مساجد استان سمنان هستند.


حجت السلام والمسلمین محمد رضاحدادیان تعداد کانون فرهنگی هنری مساجد روستایی استان سمنان را 78 باب اعلام کردوگفت: همچنین 75 باب کتابخانه درکانون های مساجد استان سمنان فعالیت دارند.


با اشاره به فعالیت 9کانون تخصصی در زمینه های آموزش وپژوهش،قرآن،مهدویت،کتابخانه،نظارت وارزشیابی اظهار داشت: کانون تخصصی سلامت درکانون فرهنگی وهنری نور مسجد امام حسین(ع)سمنان درحال تاسیس وتجهیز می باشد.


مسئول دبیرخانه نظارت برکانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان درحال حاضر پنج خانه دیجیتال دراستان موجود می باشد افزود: کانون محراب گرمسار،کانون صاحب الزمان (عج)آرادان، کانون ایثار دامغان ، کانون امام جعفر صادق (ع)شهمیرزاد وکانون حضرت معصومه (س) ایوانکی جزء این کانون ها می باشند.


وی با بیان اینکه طرح چهره به چهره از ابتدای دهه فجر دراستان سمنان آغازبه کارکرده است افزود: این طرح دارای 35 حلقه درکل استان است.

 

حجت السلام والمسلمین حدادیان تعداد مساجد تحت پوشش تلاوت نور را 600 مسجد ذکر کردوگفت: همایش بزرگ اندیشه های آسمانی،همایش بزر نخبگان روستایی،اجرای طرح قرآنی 1447،کارگاه آموزشی یک روزه حجاب وعفاف ،اجرای برنامه زیر سایه خورشید ، اجرای طرح تربیت معلم آموزش ترجمه ومفاهیم قرآن کریم واجرای برنامه های دهه فجر از برنامه های شاخص امسال بود.


پایان پیام/
 

کد خبر 351802

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha