به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، محمد علی یوسفیان شامگاه (19 اسفند) آخرین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان مهدی شهر در سال 92 ، گفت:این قرارگاه برای مدیریت فرهنگی شهرستان، و برقراری همکاری بین نیروهای صف و ستاد فرهنگی تشکیل می شود. رصد مشکلات فرهنگی و اجتماعی شهر و هدایت، نظارت و حمایت از فعالیت های فرهنگی از جمله وظایف این قرارگاه است.
یوسفیان گفت: از دیگر موارد مطرح شده در جلسه بررسی طرح تشکیل مرکز مشاوره دینی و پاسخگویی به سوالات مذهبی بود که مقرر شد موضوع دستور جلسات آتی باشد.
دبیر شورای فرهنگ عمومی به جایگاه دانشگاه ها در پیشرفت فرهنگی اشاره نمود و تاکید کرد: این شورا برای دانشگاه ها چهار مصوبه داشت که بر اساس آن مقرر شد دانشگاه های مهدی شهر نسبت به برنامه ریزی برای برگزاری کرسی های آزاد اندیشی، اقدام نمایند. همچنین دانشگاه های سطح شهرستان موظف شدند تا سیاست افزایش رشته دانشگاهی را براساس نقشه جامع علمی کشور و با توجه به شرایط فرهنگی و اقلیمی شهرستان تدوین و برای اطلاع اعضای شورای فرهنگ عمومی به این شورا ارایه نمایند.
یوسفیان ادامه داد: با توجه به آمادگی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان برای برگزاری گفتمان های دینی در دانشگاه ها، مقرر شد تا تمهیدات لازم از سوی مدیریت دانشگاه ها برای برگزاری این نشست ها توسط تشکل های دانشجویی انجام گیرد.
وی گفت : در زمینه پاسداشت زبان و فرهنگ بومی نیز مقرر شد تا روسای دانشگاه های شهرستان، در خصوص تدریس زبان محلی در دانشگاه به عنوان دو واحد درسی اختیاری بررسی و پیگیری نمایند.
دبیر شورای فرهنگ عمومی شهرستان مهدی شهر به تاثیر نوشت افزارهای ایرانی- اسلامی در ترویج فرهنگ اسلامی در بین دانش آموزان اشاره کرد و گفت: بر این مبنا، شورا دبیرخانه را مامور کرد تا مراکز تولید نوشت افزارهای ایرانی- اسلامی را از طریق صنف به فروشندگان معرفی نماید. ترویج بازی های بومی و ایرانی از دیگر مصوبات شورا بود که یوسفیان در این خصوص گفت: مصوب شد تا کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، طرح تبلیغ و ترویج بازی های بومی، محلی و ایرانی را آماده نموده و به شورا اعلام نماید.
در این جلسه اعضا دیدگاه های خود را در مورد پیش نویس شناسایی قوت ها، ضعف ها، فرصت ها و تهدیدهای فرهنگی- اجتماعی شهرستان بیان نمودند.
پایان پیام/
نظر شما