احتمال بیمه 200 هزارصنعتگر در سال 90

معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی با اشاره تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی بیش از دو هزار صنعتگر در دو ماه گذشته گفت: پیش بینی می شود تا پایان سال 90 این آمار به دویست هزار نفر برسد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، تهمینه دانیالی، معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، با اشاره به عملکرد این معاونت در مورد بیمه صنعتگران گفت: بیمه هنرمندان کشور در سال 88 با پیگیری های معاونت صنایع دستی به تصویب مجلس شورای اسلامی و در شهریور همان سال به تایید شورای نگهبان رسید که در نهایت با تأمین اعتبار برای بیمه 380 هزار هنرمند – صنعتگر توسط معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری، این قانون در اواخر سال 89 وارد فاز اجرایی شد.
 

وی در ادامه افزود: در دوماه گذشته بیش از دو هزار صنعتگر تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار گرفته اند و پیش بینی می شود تا پایان سال 1390 به دویست هزار نفر برسد. در اجرایی شدن این قانون وزارت رفاه و تأمین اجتماعی و سازمان فنی و حرفه ای همکاری سازنده ای داشته اند.

 

تشکیل شرکت مادر تخصصی سرمایه گذاری صنایع دستی ایران
دانیالی در ادامه از تشکیل شرکت مادر تخصصی سرمایه گذاری صنایع دستی ایران با هدف اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی ابلاغی از مقام معظم رهبری خبر داد و گفت: این شرکت با سرمایه اولیه معادل پنجاه میلیارد ریال در حال تأسیس و دریافت مجوز پذیره نویسی در بورس است که چهل درصد این سرمایه توسط ده شرکت مطرح اقتصادی و فعال در حوزه صنایع دستی و گردشگری تأمین و مابقی توسط هنرمندان و صنعتگران صنایع دستی (اشخاص حقیقی) تا سقف 25 هزار سهم به ارزش هر سهم  یک هزار ریال خریداری و تأمین خواهد شد.

 

تشکیل کنسرسیوم صادرات صنایع دستی
دانیالی خاطر نشان کرد: هماهنگی ها و تمهیدات لازم به منظور تشکیل کنسرسیوم صادرات صنایع دستی با مشارکت اولیه هفت استان اصفهان، همدان، آذربایجان شرقی، تهران، خراسان رضوی، کرمان و فارس به منظور توسعه صادرات و توانمندسازی بخش خصوصی در حوزه بازرگانی خارجی صورت گرفته است.
 

 وی ادامه داد: ممنوعیت فروش اقلام صنایع دستی خارجی در سراسر کشور و جلوگیری از واردات آن از مبادی ورودی کشور با همکاری وزارت کشور و وزارت بازرگانی در هیئت دولت تصویب شده است.

 

صادرات 480 میلیون دلاری صنایع دستی
معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تصریح کرد: از ابتدای دولت دهم تا بهمن ماه 89 طبق آمارهای رسمی گمرک؛ چهارصدوهشتاد میلیون و یکصدو سی و شش هزار و دویست و هفتاد و هشت دلار صنایع دستی در قالب 95 محصول دارای تعرفه به کشورهای خارجی صادر شده است که البته این آمار شامل محصولات فاقد تعرفه و نیز خروج چمدانی (که به ازای هر گردشگر 400دلار ارزیابی می شود ) نمی شود . این رقم نسبت به مدت مشابه در دولت نهم 5/42درصد رشد داشته است.
 

وی افزود: از ابتدای دولت دهم 58 هنرمند صنایع دستی از طریق این معاونت و مشارکت سایر دستگاه های ذیربط در 16 نمایشگاه خارجی شرکت کرده اند و33 نمایشگاه سراسری صنایع دستی با مجموعأ 700،170،735،29 ریال فروش و 4379231 بازدید کننده در کشور برگزار شده است.

 

11 میلیارد بن خرید کالاهای صنایع دستی؛ جایزه بانک ها
معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی با اشاره به افزایش سهم صنایع دستی در سبد قرعه کشی بانک ها، گفت: از ابتدای دولت دهم تا شهریور ماه سال 89، 11 میلیارد و یکصد و پنجاه میلیون ریال بن خرید کالاهای صنایع دستی به عنوان جایزه حساب های قرض الحسنه بانک ها در نظر گرفته شده است. با توجه به اینکه قرعه کشی نیمه دوم سال در فروردین ماه سال بعد برگزار می شود، هنوز آماری از میزان جوایز نیمه دوم سال 89 از بانک ها واصل نشده است.

 

دریافت 110 نشان مرغوبیت صنایع دستی از سازمان یونسکو
بنا بر گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، وی برگزاری بازارچه های نوروزی، انعقاد 57 تفاهم نامه با دستگاه ها و سازمان های مختلف دولتی و غیردولتی، ساخت 248 فیلم کوتاه و 6 بازی رایانه ای، احداث و راه اندازی 111 خانه ترویج صنایع دستی و 11 موزه صنایع دستی، برگزاری 84 همایش و جشنواره تخصصی ، 20 هفته فرهنگی و همچنین انتشار 93 تمبر با طرح صنایع دستی، استقرار 425 ویترین صنایع دستی در سازمان ها و ادارات دولتی، هتل ها، سفارتخانه های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور و ساخت و استقرار 118 نماد صنایع دستی در فضاهای شهری را از دیگر فعالیت های دولت برای رونق صنایع دستی کشور ذکر کرد.
 

دانیالی در پایان اظهارکرد: خوشبختانه تاکنون موفق شده ایم 110 نشان مرغوبیت صنایع دستی از سازمان یونسکو دریافت کنیم که در دنیا بی نظیر و در تاریخ برگزاری این برنامه توسط یونسکو منحصر به فرد است.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 35113

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha