به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، احمد سعیدی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمان، صبح امروز (18اسفند) در دیدار با اعضای دبیرخانه کانونهای مساجد استان که به مناسبت سالروز تأسیس این کانون ها انجام شد در سخنانی مسجد را دژ تسخیر ناپذیر انقلاب دانست و افزود: هر کمکی که به تحکیم این دژ کند جزو عبادات خاص و نیکوترین و صالح ترین اعمال است.
وی در مفهوم "مسجد طراز اسلامی" به انجام همه امور در مسجد و ارتباط قوی مردم با خانه های خدا اشاره و تصریح کرد: مسجد پایگاه جهاد و مهمترین مکان اطلاع رسانی نیز بوده است.
این مسئول راه اندازی کانون های مساجد، پایگاه های بسیج و غیره را کارهای شایسته ای برای رونق مساجد دانست و افزود: مفهوم عمران مساجد که در آیه قرآن به آن اشاره شده صرفا عمران فیزیکی آن نیست بلکه حضور بانشاط مردم به ویژه قاطبه تأثیرگذار آنان یعنی جوانان است.
وی با بیان اینکه نخستین اقدام پیامبر اکرم پس از تشکیل حکومت، ساخت و تاسیس مسجد بود؛ تأکید کرد: مسجد نباید تنها برای عبادت باشد بلکه باید هدایت جامعه انسانی در مسیر اهداف عالیه دینی باشد و از این رو کار شما دستندرکاران مساجد جزو خاص ترین کارها در ساماندهی جریان پس از انقلاب است که کاری با اهمیت و همراه با فضیلت است.
سعیدی با بیان اینکه ماموریت شما بسیار سنگین است و باید خیلی مراقبت کنید بر مدد گرفتن از خدای متعال با ارتباط معنوی با او در کارها تاکید کرد و گفت: این مسئله باعث کسب توفیق می شود و انقلاب ما همواره مشمول امدادهای الهی بوده است.
وی با تصریح به اینکه بسیاری از طوفان های سهمگین به علت غفلت افراد در جامعه رقم می خورد، خاطرنشان کرد: اما بیداری و توسل امام خامنه ای همواره گره ها را باز کرده است.
این مسئول در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به دغدغه های رهبری در خصوص فرهنگ و قدردانی از وزیر ارشاد در اعلام آمادگی برای رفع این نگرانی ها گفت: دشمن شکست خورده و متزلزل امروز به میدان آمده و باید آن هنری را که خداوند ذوق و استعداد آن را در نهاد آدم ها قرار داده با رویکرد محوریت مسجد به سمتی جهت دهیم که خلاها را پر کند.
وی ادامه داد: رویکرد اصلی کانون های مساجد در کنار احیاء مسجد و رونق آن و نشاط و شادابی باید ظهور چهره های دینی و فرهنگی و هنری باشد که خلاها را پر کنند و با رشد هنرمندان اینچنینی، چالش ها به حداقل برسد.
سعیدی بیان داشت: در سالگرد تأسیس کانونهای مساجد باید مسیر مأموریتی خود را بررسی کنیم؛ البته در استان کرمان این مسیر قابل تحسین است هر چند تا رسیدن به آن نقطه مطلوب خیلی فاصله است و آمار قریب به 900کانون در استان قابل قبول است اما اساس کار کیفیت است.
وی عدم وجود نهاد و تشکل فرهنگی در روستاها را یکی از خلأهای موجود در روستاها دانست که باید حوزه حمایتی و تمرکز بر آن بیشتر شود و گام بیشتری در توزیع خدمات فرهنگی و عدالت فرهنگی روستاها برداشته شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان بر ضرورت ارتباط تنگاتنگ مدیران فرهنگی و دبیرخانه کانونهای مساجد با اهالی مسجد تأکید کرد.
پایان پیام/
نظر شما