برگزیدگان جشنواره دانشجویی فرهنگ و هنر معرفی شدند

خبرگزاری شبستان: آیین پایانی نخستین جشنواره آثار و تولیدات دانشجویی فرهنگ با حضور هنرمندان و چهره‌های شاخص هنری،اساتید و دانشجویان مراکز آموزش عالی علمی کاربردی فرهنگ و هنر سراسر کشور برگزار شد.

به گزارشخبرگزاری شبستان، آیین پایانی نخستین جشنواره آثار و تولیدات دانشجویی فرهنگ و هنر شنبه 17 اسفندبا حضور هنرمندان و چهره‌های شاخص هنری،اساتید و دانشجویان مراکز آموزش عالی علمی کاربردی فرهنگ و هنر سراسر کشور و با معرفی برگزیدگان 18 رشته برگزار شد.

 

در مراسم اختتامیه جشنواره دانشجویی فرهنگ و هنر بعد از اجرای زنده سرود ملی و قرائت قرآن توسط حاج کریم منصوری؛ قاری بین المللی از تعدادی از روسای مراکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر کشور و نیز روسای گروه های داوری جشنواره تقدیر شد.


در ادامه مراسم سیاوش طهمورث در سخنانی با ابراز خوشحالی از حضور در این مراسم گفت: چقدر لذت بخش است که در بهشت علم و هنر سخنرانی کنیم. چقدر زیباست که این تعداد هنرمند دور و اطراف خود ببینیم.


وی اظهار داشت: باید تشکر کنم از آقای شاه آبادی؛ سرپرست موسسه آموزش عالی فرهنگ و هنر و آقای اسلامی؛ دبیر این جشنواره که دلیل این حرکت شدند و چقدر زیباست جامعه ای که به فرهنگ و هنر می اندیشد.
وی با بیان اینکه «اگر هنر نباشد هویت انسانی گم می شود» گفت: هنر از آنِ ذات خداوند و در روح ماست. ما خوشبختانه ید طولایی در فرهنگ و هنر داریم و شما دانشجویان جوان می توانید ما را دوباره به دوران حافظ و مولانا برسانید.


وی دلیل حضور خود در این مراسم را عشق به هنر و عشق به دانشجویان فرهنگ و هنر دانست و افزود: من به دلیل فرهنگ و هنر شما احساس کردم وارد بهشت شده‏ام. شما کار بزرگی می کنید و امیدوارم این کار را ادامه دهید.


در ادامه مراسم کلیپ هایی از بخش های مختلف جشنواره پخش شد و ...کلهرنیا به نمایندگی از گروه های مختلف داوری به قرائت بیانیه داوران پرداخت و سپس جوایز رتبه های سوم، دوم و اول رشته های مختلف اهداء شد.


حمید شاه‌آبادی؛ مشاور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و سرپرست موسسه آموزش عالی فرهنگ و هنر هم با اشاره به ضرورت برگزاری چنین جشنواره هایی گفت: همیشه تشویق ها این تهدید را در درون خود را دارد که انسان را مغرور کند و یا در یک نقطه متوقف گردد اما با برگزاری جشنواره به طور مستمر و مداوم این خطر از میان می رود.


وی اظهار داشت: بنابراین کسانی که در این جشنواره موفق به دریافت جایزه شده اند سعی می‌کنند تا جایگاه خود را حفظ کنند و سایر دانشجویان نیز تلاش می کنند تا به جایگاه برتر دست یایند.


شاه آبادی گفت: هرچقدر بنیه جشنواره ملی تر باشد نسبت فرد با هم‌ترازان خودش را بیشتر نشان می دهد. ما در ابتدای راه هستیم تلاش ما این است جشنواره ملی باشد.


او افزود: بی گمان اگر جامعه آماری ما کوچک باشد نمونه آن نیز نمی‌تواند نماینده و معرف کل باشد اما هرچه جلوتر می رویم به وجوه کیفی جشنواره نیز توجه می کنیم.


وی با اشاره به سطح کیفی خوب آثار دانشجویان فرهنگ و هنر اظهار داشت: داوران این جشنواره مثل آقای کلهرنیا یا آقای گودرزی دیباج از افرادی هستند که امر قضاوت و داوری را درجشنواره های ملی و گسترده کشور به عهده دارند و مسلما اگر سطح آثار ارسال شده به جشنواره نازل بود آنها نمی توانستند نفرات برتر را انتخاب می کنند؛ اما حضور نفرات برتر و مشخص در رشته های مختلف، نشان داد تراز کارها حرفه ای است.


او همچنین یادآور شد: ما برای برگزاری این جشنواره اعتبار مستقلی نداشتیم و طبیعتا یکی از مراکز عهده دار این کار شد و حضور یک مرکز استانی نشان دهنده قبول مسئولیت توسط یک استان است و این خیلی ارزش داشت. بنابراین اگر در عرصه رقابت جشنواره را سراسری کنیم، نخ تسبیح میان همه مراکزمان در سراسر کشور ایجاد می شود.


شاه آبادی گفت: حضور واحد 2 خراسان رضوی به عنوان برگزار کننده جشنواره این امید را داد که مدیران مراکز با نگاه مسئولیت پذیر وارد میدان شوند و به نظرمن این زمینه کاملا مهیاست تا به تدریج استان های دیگر هم وارد شوند.


گفتنی است اجرای موسیقی توسط گرو های مختلف هنری فعال در مراکز علمی- کاربردی فرهنگ و هنر نیز از دیگر بخش های این جشنواره بود.
 

انوشیروان ارجمند، حسن دولت آبادی، جلیل رسولی، هادی آرزم، مرتضی گودرزی دیباج و ...از جمله هنرمندان حاضر در این مراسم بودند.


لازم به ذکر است نخستین جشنواره دانشجویی فرهنگ و هنر ویژه دانشجویان مراکز آموزش عالی علمی کاربردی فرهنگ و هنر همراه با نمایشگاه عرضه و فروش آثار و تولیدات این دانشجویان از 10 تا 17 اسفند ماه برگزار شد.


بر اساس رأی هیئت داوران نفرات رتبه های اول تا سوم رشته هاب مختلف اعلام شدند که اسامی نفرات اول به شرح زیر است:
 

شاخه گرافیک: فریبا دهدار (رشته آرم و نشانه)، طاهره باقرزاده(رشته پوستر)، مهشید راقمی (رشته تصویر سازی)، فریبا دهدار ( طراحی جلد)، مریم حسنی (رشته طراحی نشریات)
شاخه معماری: نگار سرافرازی(رشته طراحی)، بهزاد فیض آبادی( رشته اسکیس)
گریم: حسین قطبی زاده (رشته مجسمه و ماسک)
سینمایی: رضا صمدی ( رشته فیلمنامه نویسی)، سعید سیری ( رشته فیلم کوتاه)
شاخه نقاشی: زهره احمدی ( رشته نقاشی ایرانی)، الهه موسوی ( رشته نقاشی عمومی)
شاخه عکاسی: مهدی مزینانی
شاخه مدل و لباس: فرینوش شیرقانی
شاخه مقالات و کتب: افسر افشار نادری(رشته مقالات مدرسان)، الهه غریب زاده( رشته کتب مدرسان)
شاخه موسیقی: فاطمه نیکوزاد، مهدی محمدی
داستان نویسی: مرتضی اسدی مرام

 

 

 

پایان پیام/

کد خبر 350990

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha