سالار مرادی، نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار شبستان در سنندج، اظهار داشت: توجه به مباحث دینی، فرهنگی و هویتی و آشنا کردن جوانان و نوجوانان با این مبانی هویت بخش از جمله مهمترین امور در راستای کاهش ناهنجاری های اجتماعی به شمار می آید.
وی افزود: مساجد همواره در طول تاریخ پرافتخار اسلام مهمترین پایگاه های مردمی برای ایجاد تحولات فکری و فرهنگی بوده اند و به برکت استقرار نظم شکوهمند اسلامی در ایران شاهد بازیابی جایگاه والای مساجد در جامعه هستیم.
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، خاطر نشان کرد: خوشبختانه با محوریت مساجد در کشور شاهد تشکیل کانون های فرهنگی هنری با حضور جوانان مسجدی طی 2 دهه اخیر در کشور بودیم که این کانون ها خدمات ارزنده ای را در ارتقا و تعالی حوزه فرهنگی و اجتماعی کشور ارائه کرده اند.
مرادی خاطر نشان کرد: خدمات و تلاش های کانون های فرهنگی هنری مساجد در شهرها و روستاهای سراسر کشور ستودنی است و باید از این نهادهای مردمی حمایت شود.
وی افزود: باید فعالیت های کانون های فرهنگی هنری مساجد در سطح کشور تقویت شود چرا که در بسیاری از مناطق دورافتاده و محروم کشور این نهادهای مردمی تنها نمایندگان و خدمت رسانان حوزه فرهنگ و هنر هستند.
نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی همچنین از فعالیت ها و خدمات کانون های مساجد در استان کردستان تقدیر کرد و افزود: مجمع نمایندگان استان برای تقویت فعالیت های فرهنگی و اجتماعی با محوریت مساجد تمام توان خویش را به کار خواهند گرفت و از هر گونه فعالیت و تلاشی در مسیر تقویت مبانی فرهنگی و هویتی در استان حمایت می کنند.
پایان پیام/
نظر شما