به گزارش خبرگزاری شبستان، محمدحسین امید سرپرست دانشگاه تهران در نخستین جشنواره تجلیل از خادمین و واقفین دانشگاه تهران گفت: زمانی که من در اروپا درس میخواندم همیشه به این موضوع حسرت میخوردم که چرا در کشور ما که فرهنگ وقف در فرهنگ دینی و ملی وجود دارد و مردم در مسجد ساختن و مدرسه سازی ید طولایی دارند جایشان در آموزش عالی خالی است.
وی افزود: اکنون در آمریکا حدود 2 هزارو 500 موسسه خیریه برای کمک به موسسات و دانشگاههای آموزش عالی کشورشان وجود دارد همچنین در آلمان 696 بنیاد خیریه برای کمک به موسسات آموزشی فعالیت میکنند که البته در ایران نیز خوشبختانه در هفت هشت سال گذشته خیرین به آموزش عالی رو آوردهاند.
سرپرست دانشگاه تهران با بیان اینکه بیشترین تعداد خیرین جذب دانشگاه تهران شدهاند افزود: این دانشگاه همیشه مورد توجه امام راحل و مقام معظم رهبری بوده و ایشان از دانشگاه تهران به عنوان قله و نماد آموزش عالی یاد میکنند.
دکترامید با اشاره به اینکه اکنون بیش از 350 نفر واقف و خیر در حوزه آموزش عالی فعال هستند، افزود: طبق اطلاعات دبیرخانه خیرین وزارت علوم بیش از 200 نفر این افراد با دانشگاه تهران در ارتباط هستند و در حال حاضر حدود 125 پروژه با مساحت 400 هزار متر مربع در کشور توسط خیرین بزرگوار یا به بهره برداری رسیده یا در دست اجرا است.
سرپرست دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه وزارت علوم سعی در تقویت این فرهنگ در آموزش عالی کشور دارد اظهار کرد: بر همین اساس وزارت علوم برنامهای دارد تا با تشکیل ستادی در این وزارتخانه تمام دانشگاهها بنیاد خیرین داشته باشند تا تمام دانشگاهها از این پتانسیل عظیم استفاده کنند.
پایان پیام/
نظر شما