به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، محسن انصاری، قائممقام بنیادشهید و امور ایثارگران در نشست خبری صبح امروز که به مناسبت روز بزرگداشت شهدا (22 اسفند) برگزار شد، گفت: 22 اسفند روز بازخوانی آموزههای وحی و توحید است و ارزشهای بنیادین انسانی مورد نکوداشت قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه هدف نامگذاری یک روز به نام شهدا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است، اظهار کرد: این روز مصوبه شورای انقلاب فرهنگی است و ما میخواهیم از مصوبهای که صرفا خاصیت کاغذی دارد، خارج کنیم و همانند مابقی مناسبتها این روز در تاریخ به آیندگان و در اذهان باقی بماند.
وی با بیان اینکه هرچند هر روزمان روز شهید است، تصریح کرد: اعتقادمان این است تا امروز روز شهدا مغفول مانده است و همانند روز جانباز و آزادگان به این روز خوب نپرداختهایم.
وی با بیان اینکه ما به دنبال مردمیکردن این روز هستیم، عنوان کرد: ما برای این روز از سه پایگاه مهم مدرسه، مسجد و دانشگاهها برای سخنرانی استفاده خواهیم کرد. همچنین در این راستا شورای اطلاعرسانی دولت به همه دستگاهها در این زمینه ابلاغیه داده است.
وی با بیان اینکه تاکنون طی طرح سپاس از فجرآفرینان از 17 هزار خانواده شهدا بازدید کردهایم، خاطرنشان کرد: طی این طرح که از روز 22 بهمن آغاز شده است درصددیم تا روز 22 اسفند از 22 هزار خانواده شهید دیدار کنیم.
به گفته وی، در روز 22 اسفند از خانواده شهدایی که شهدای آنان متولد روز 22 اسفند و یا شهدای آنان در روز 22 اسفند به شهادت رسیدهاند، دیدار کنیم که 227 شهید در این روز متولد و 1778 شهید در این روز به شهادت رسیدهاند.
وی با بیان اینکه در دو شب گذشته از عوامل سینمایی شیار 143 تجلیل کردیم، تصریح کرد: این تجلیل توسط همسر آقای رییسجمهور و همچنین رییس بنیادشهید صورت گرفت.
قائممقام بنیادشهید و امور ایثارگران با بیان اینکه تعداد 2200 راوی تحت عنوان پیامآوران ایثار توسط بنیادشهید تربیت شده است، اظهار کرد: این پیامآوران همه از خانوادههای ایثارگران هستند.
وی با بیان اینکه رییس بنیادشهید در نماز جمعه تهران در روز 23 اسفند سخنرانی خواهد کرد، گفت: همچنین مسئولان دیگر در نمازجمعههای استان البرز، تهران، بیرجند، شهرری سخنرانی خواهند کرد.
انصاری با بیان اینکه نشست تاریخی شفاهی ایثار و شهادت را در روز شنبه 17 اسفند خواهیم داشت، اظهار کرد: از 200 نفر اساتید، محقق و صاحبنظر و 200 نفر از کسانی که در این حوزه فعالیت کردهاند، دعوت کردهایم تا با هماندیشی خاطرات خانوادههای شهدا، آزادگان، ایثارگران که تاکنون مکتوب نشده است را جمعآوری کنیم.
وی تجلیل از 22 خانواده شهدای ورزشکار را که مدالهای آسیایی، المپیکی، پاراالمپیکی، کشوری و استانی دارند را از دیگر برنامههای این بنیاد برشمرد.
وی با بیان اینکه نخبگان، کارآفرینان و خانوادههای شاهد با رییسجمهور دیدار خواهند داشت، اظهار کرد: از تمبر یادبود 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا و همچنین از 10 کتاب فرهنگ اعلان رونمایی خواهد شد و برای هر استان یک کتاب فرهنگ اعلان که تمام اطلاعات شهید آن استان را در خود دارد، داده میشود؛ این کتابها مربوط به استانهای اردبیل، ایلام، بوشهر، مرکزی، سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، قزوین، کردستان، زنجان و لرستان است.
انصاری با بیان اینکه وصیتنامههای موضوعی شهدا در قالب حجاب، امام خمینی، فرهنگ، وحدت را استخراج کردهایم، اظهار کرد: پیشبینی میکنیم این وصیتنامههای موضوعی 500 جلد شود.
وی با بیان اینکه از 704 نفر از مروجان فرهنگ ایثار و شهادت تقدیر خواهد شد، عنوان کرد: از کسانی که در زمینه فرهنگ ایثار و شهادت فیلم ساختهاند، کتاب نوشتهاند و .... در سراسر کشور در موزه شهدا مورد تجلیل قرار خواهند گرفت. همچنین نمایشگاه نقاشی تحت عنوان ایثار و شهادت را در همین موزه افتتاح خواهیم کرد.
به گفته انصاری، دو میلیون و 200 پیامک حاوی وصیتنامه شهدا به طور تصادفی برای مردم ارسال خواهد شد. همچنین با سازمان حج و زیارت گفتوگو شده است تا زوار و حجاج در ایام بزرگداشت روز شهدا به نیابت از شهدای محل خود زیارت کند.
وی از کاشت 222 هزار درخت در روز 15 اسفند روز درختکاری برای شهدای انقلاب اسلامی خبر داد.
پایان پیام/
نظر شما