محسن مسعودیان راد، مدیر کل کمیته امداد سیستان و بلوچستان، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: جشن خودکفایی برای چهار هزار مددجوی تحت حمایت، جزء برنامه های محوری کمیته امداد است که تاکنون سه هزار نفر شناسایی شده است.
وی افزود: جشن خودکفایی مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان در یک مراسم ملی با حضور رئیس جمهور برگزار می شود که در این جشن مجموعاً 120 هزار مددجو در سطح کشور خودکفا خواهند شد.
وی به فعالیت های فرهنگی کمیته امداد اشاره کرد و ادامه داد: فعالیت های فرهنگی حلقه مفقوده توانمندسازی مددجویان به حساب می آید و به دنبال آن هستیم موانعی را که پیش روی افراد در حال تحصیل وجود دارد، شناسایی و شرایط حضور دانش آموزان در مدارس را فراهم کنیم.
مسعودیان راد، تصریح کرد: تاکنون حدود 40 هزار دانش آموز و پنج هزار دانشجو تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند که امیدواریم با خدمات بیشتر در انجام فعالیت های فرهنگی به دانش آموزان و دانشجویان فعال تر عمل کنیم.
وی اضافه کرد: در بخش آموزش خانواده ها با جدیت، تلاش و پیگیری های همکاران اتفاقات مبارکی در پیش داریم و دختران در آستانه ازدواج، دختران بازمانده از تحصیل و دختران بازمانده از ازدواج گروه هایی هستند که بیشترین توجه به آنها شده است.
وی به برگزاری آموزش های غواصی در نقاط دور افتاده شهرهای ساحلی اشاره کرد و اذعان داشت: اولین دوره آموزش غواصی در چابهار با سرانه آموزشی 50 میلیون ریال برای هر نفر پیش بینی شد که در ابتدا 30 نفر شناسایی شدند و در دوره اول برای 15 نفر برگزار شده است.
این مقام مسئول، تاکید کرد: اکنون روستاها در منطقه سیستان که در گذشته مولد بودند و تولیدات شهرنشینان را فراهم می کردند امروز متروکه شده، علاوه بر این تاریخ و تمدن اسلامی در حال از بین رفتن است.
وی یکی از فعالیت های امداد را احیای هنرهای بومی و صنایع دستی فراموش شده در روستاها عنوان کرد و یاد آور شد: این در جریان اقتصاد مقاومتی تاثیرگذار خواهد بود.
مسعودیان راد، با بیان اینکه عمده فعالیت های کمیته بالغ بر 61 درصد در بخش خدمات، 21درصد دامپروری، 7درصد کشاورزی و 6 درصد در صنایع دستی است، افزود: کمیته امداد ظرفیت بالقوه، مقبولیت و امکانات آموزش خوبی دارد اما بسترها برای آن فراهم نیست.
پایان پیام/
نظر شما