موسی الرضا ثروتی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات با اشاره به ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری به خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان گفت: چندین سال است که مقام معظم رهبری بحث حماسه اقتصادی اصلاح الگوی مصرف، بحث وجدان کاری را مطرح می کند که در این راستا باید هم مردم و هم مجلس و هم دولت تلاش فراوان کنند.
وی اظهار کرد: ابلاغ این سیاستها به سران قوه و تمامی آحاد مردم بود که اگر مسئولان در این زمینه خوب کار کنند که به نتیجه می رسیم و اگر کار نکنند به نتیجه نمی رسیم.
ثروتی تصریح کرد: اگر عملکرد ما مطلوب نباشد باز هم این سیاستها به نتیجه مطلوب نمی رسد و این مستلزم این است که مجلس، دولت، قوه قضاییه مردم و فعالان اقتصادی، اقتصاد مقاومتی را به عنوان اصل قبول داشته باشد.
وی با بیان اینکه بحث اقتصاد مقاومتی باید به عنوان فرهنگ عمومی در جامعه مطرح باشد گفت: گفتمان عمومی و فرهنگ عمومی، فرهنگ تولید، کار، سرمایه گذاری و فرهنگ کاهش مصرف باشد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس بیان کرد: ما منابع عظیم نفت و گاز را داریم که باید به درستی از این منابع اصتافده کنیم و برای آن برنامهریزی کنیم.
وی ادامه داد: ما برای همه مواردی که به بحث اقتصاد مقاومتی کمک می کنند قانون داریم همانند قانون کسب و کار کارآٰرین دانش بنیان اصلاح الگوی مصرف و سرمایه گذاری و منابع بانکی استاندارد را داریم.
وی ادامه داد: البته ممکن است برخی قوانین نیز معارض این بحث باشند که باید آنها را اصلاح کنیم که خوشبختانه مجلس این کار را شروع کرده است و قصد دارد برخی قوانین را اصلاح کند.
ثروتی تاکید کرد: بحث اصلاح الگوی مصرف، هدفمندسازی یارانهها، جلوگیری از خام فروشی نفت و کاهش وابستگی بودجه به نفت ؟؟ مواردی است که مجلس به آنها توجه دارد و نوبت نیز باید توجه کند و آنها را اجرایی کند.
وی خاطرنشان کرد: عامل اصلی در عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی، ایمان و عقیده به این اصل و سپس مدیریت و برنامه ریزی است که اگر این موارد باشد قطعاً شاهد اجرایی شدن درست این سیاستها هستیم.
پایان پیام/
نظر شما