حوزه علمیه بنای اصلی حفظ نظام فکری جامعه است

خبرگزاری شبستان: رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه صیانت از دین مهمترین وظیفه روحانیت است گفت: حوزه علمیه بنای اصلی حفظ نظام فکری در جامعه است و باید استقلال روحانیت حفظ شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی امروز(8 اسفند) درگردهمایی ائمه جماعات دفتر تبلیغات اسلامی استان قم با اشاره به حضور مؤثر روحانیون در عرصه های مختلف فرهنگی گفت: حضور روحانیت چه قبل از انقلاب و چه پس از انقلاب همواره تصویری روشن و پررنگ بوده است و مساجد نیز محلی برای تجمع و اتحاد مردم بوده است که توسط روحانیت هدایت می شده است.

وی گفت: در دین سیستم‌های خاصی وجود دارد و کسی نمی‌تواند حقایق آن را استخراج کند چرا که نظام دین شناسی نیاز به مهارت دارد و باید این نظام فکری حفظ شود و حوزه علمیه بنای اصلی حفظ این نظام فکری است.


نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: جریان روحانیت اگر اصالت خود را حفظ نمی‌کرد و تفکرات دینی در جامعه پایه گذاری نمی‌شد جامعه دچار آشفتگی شده و حقایق آن وارونه ارائه می‌ شد.


لاریجانی تصریح کرد: برخی افراد اعتقادات بدلی دارند احکامی صادر می ‌کنند که سبب وهن اسلام می‌شود از جمله حکم جهاد نکاح در سوریه سبب خدشه و آسیب به اسلام شده است.
 

رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: دین را صیانت کردن از وظائف مهم روحانیت است که بی توجهی به این اصالت فکری عوارض ناگواری برای دین واسلام خواهد داشت.


وی اظهار داشت: از گذشته تا کنون روحانیت محل تجمع مردم بوده است که توانسته است با تامل و تفکر دینی اصالت فکری خود را حفظ کند.


روحانیت بدون واسطه مشکلات مردم را به دولت انتقال ‌دهد


نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بیانات شهید مطهری در باب روحانیت شیعه گفت: روحانیت شیعه هیچ گاه در بند حکومت نبوده و آزاد فکر و عمل کرده است و هرگونه کمکی در استقلال حوزه علمیه آن را مخدوش می سازد و در نظام جمهوری اسلامی روحانیت همواره مستقل بوده و این استقلال عمل روحانیت ارزشمندی جایگاه او را می‌رساند که مردم می‌توانند از طریق روحانیت و بدون واسطه مشکلات خود را با حکومت در میان گذارند.


لاریجانی خاطر نشان ساخت: استقلال روحانیت باید همواره در جامعه حفظ و صیانت شود چرا که در محضر روحانیت بودن نوعی فضیلت است و ما نیز باید به نظرات آنها توجه و در راستای مرتفع سازی مشکلات آنها گام برداریم.


روحانیت و مردم یک ارزش برای دولت محسوب می‌شود


رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه عنوان داشت: در شرایط فعلی نقش روحانیت بسیار مهم و ارزشمند است که بتواند جایگاه ایران را در این مقطع زمانی حفظ و صیانت کرده چرا که حرکت انقلاب ، استقامت مردم، پایداری نظام جمهوری در برابر سلطه گری و استکبار همه نشان از وحدت و همدلی روحانیت و دولت است که جایگاه ایران را در استقلال سیاسی بنا کرده است .


وی افزود: برخی کشورها با توجه به داشتن دموکراسی اما هنوز دربر خی مواقع باید با احتیاط عمل کنند اما کشور ایران یک کشور کاملا دموکراسی است که مردم سالاری، برگزاری انتخابات و استقلال عمل در آن معنای واقعی داشته و توانسته است در مقابل قدرتهای استبدادی ایستادگی کند.


نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی اذعان کرد:در دنیای امروز برخی کشورهای بزرگ و قدرت‌مند توان ایستادگی در مقابل آمریکا را ندارند اما مردم ایران با حضور در راهپیمایی 22 بهمن ماه به وضوح ثابت کردند که همواره با ایمان کامل در مقابل ظلم و استبداد می ایستد همانگونه که در کنار کشورهای جنگ زده افغانستان و عراق در مقابل آمریکا ایستادگی کرده است.


لاریجانی ادامه داد: ایران یک کشور دموکراتیک در منطقه محسوب می‌شود و توان ایستادگی در برابر هر جنگی را دارد این تلاقی یک تلاقی مهم است که یک جایگاه مهم در صحنه بین المللی است و باید از این ظرفیت پر قیمت حفاظت کرد.
 

ایران مهمترین قطب تأثیر گذار در جهان است


رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سخنان مقام معظم رهبری چراغ راه است و سبب عزت‌مندی کشور می‌شود ابراز داشت: ایران یک قطب تاثیر گذار در جهان است که نباید هیچ گونه بهانه‌ای در راستای عدم اتحاد شیعه و سنی به دست دشمن دهیم.


وی اذعان کرد: نباید مسائل روز جامعه و حقایق را به گونه‌ای بیان کنیم که سبب سوء استفاده در کشور و منطقه شود.


نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی وضعیت اقتصادی کشور را مهم ارزیابی کرد و خاطر نشان ساخت: برخی وضعیت اقتصادی کشور را برگرفته از تحریم ها عنوان می کنند اما باید دانست که مشکلات اقتصادی بسته به مدیریت کشور است که استفاده درست از منابع می ‌تواند سهم چشمگیری در کاهش نوسات اقتصادی داشته باشد که اگر در استفاده از منابع درست برنامه ریزی می‌شد ما این مشکلات را در کشور نداشتیم.


لاریجانی با اشاره به سیاست اقتصاد مقاومتی در کشور تأکید کرد:مسئولین باید توجه ویژه‌ای به تولید داخلی داشته و با بیکاری و تورم مبارزه کنند.


رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تولید کننده سرمایه کشور است و نمی‌توان باسیاست با آنها برخورد کرد چرا که بی توجهی به تولید کننده باعث رکود اقتصادی و مشکل بیکاری در جامعه خواهد شد.


برای مهار بیکاری باید زمینه تولید و کار آفرینی را در کشور افزایش دهیم

وی گفت: برای مهار بیکاری باید زمینه تولید و کارآفرینی را در کشور افزایش دهیم و این امر تنها به دست خود مردم است چرا که دولت تنهامی تواند سرمایه گذار بخش تولید در جامعه باشد و توان ملی را در کشور بالا ببرد.


نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بیشترین و مهمترین عامل در مشکلات فرهنگی و اقتصادی کشور معضل بیکاری است که می‌توان آن را با ارتقای سطح تولید در جامعه مرتفع ساخت.


لاریجانی اظهار داشت: بحران اجتماعی و فرهنگی در کشور گاهاً به نام فرهنگی مطرح می‌شود اما سرچشمه تمام مشکلات فرهنگی اجتماعی و ..در جامعه منشکل اقتصادی و تولید است.


بر ای رسیدن به اقتصاد پایدار باید زمینه رونق تولید و کارآفرینی را در جامعه ایجاد کنیم


رئیس مجلس شورای اسلامی یادآورشد: اگر نخبگان تلاش کنند و افرادی را برای کادر مدیریتی در دولت تربیت نمایند ورود این افراد خبره در دولت سبب رشد کشور شده و می ‌توان با استفاده از ظرفیت‌های مناسب مدیریتی آنها در بخش‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی وسیاسی دولت بهره‌مند شد.


وی با بیان اینکه عزت ما به اسلامیت ماست افزود: در حال حاضر ضعف اصلی کشور اقتصاد آن است که اگربتوانیم تولید اقتصادی را در کشور افزایش دهیم با رعایت حساسیت‌های خارجی و فرهنگی بیشترین ضعف را برطرف ساخته‌ایم.


نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: برای رسیدن به یک اقتصاد پایدار باید زمینه‌های رونق تولید را افزایش دهیم ودر راستای ارتقاءآن برنامه ریزی‌های اساسی صورت گیرد.


لاریجانی در پایان گفت: با ایجاد کمیته‌های دینی ومراکزپژوهش دینی، رایگان کردن هزینه‌های جاری(برق،آّب،گاز) مساجد و حسینه‌ها زیر ساخت های لازم برای ارائه برنامه‌های فرهنگی مناسب را در جامعه فراهم سازیم.


پایان پیام/


 

کد خبر 347791

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha