به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، بهمن وکیلی در نشستی با استاندار سمنان با بیان اینکه برای تامین سرمایه در گردش زیاد نمی توانیم روی منابع بانک مانور دهیم گفت: افزایش منابع این بانک راههای مختلفی دارد که یکی از آنها افزایش سرمایه بانک توسط دولت است.
وکیلی استفاده از منابع صندوق توسعه ملی، استفاده از فاینانس چین، استفاده از منابع سهامداران را از دیگر راههای ارتقای سرمایه بانک دانست و گفت: ایران یک جامعه بانک محور است و در حالیکه در خارج بانکها به دنبال مشتری هستند در ایران مشتری به دنبال بانک است.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران دلیل این امر را نرخ تورم 35 درصد و سود تسهیلات 20 درصد بانکهاست دانست که همه تشویق به دریافت تسهیلات می کند.
وی با تاکید بر اینکه باید بین آورده سهامدار و منابع بانک تعادلی باشد گفت: در حالیکه باید سهم بانکها در تامین منابع 40 درصد باشد الان بین 80 تا 85 درصد است.
وکیلی توان تولیدی کشور را بسیار بالا دانست و گفت: در مقابل تعداد صادرکنندگان بسیار کم است.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران با تاکید بر اینکه صادرات به دلیل مشکلات فراوان سخت است گفت: ورود به بازارهای جهانی و رقابت در آن بسیار سخت است اما سخت تر از آن ماندگاری در بازارهای جهانی است.
وی این بانک را بانک سود دهی ندانست و گفت: وظیفه این بانک تامین منابع برای صادرکنندگان است.
وکیلی امروز در سفر به استان سمنان در شهرهای گرمسار و سمنان از چندین واحد تولیدی صنعتی استفاده کننده از تسهیلات این بانک بازدید و مسایل و مشکلات مالی آنها را بررسی کرد.
استاندار سمنان نیز در این نشست گفت: در اقتصاد مقاومتی باید امور مربوط به توسعه صادرات غیر نفتی و صادرکنندگان تسهیل شود.
محمد وکیلی با اشاره به ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی و برنامه های دولت تدبیر و امید برای عملیاتی و اجرایی شدن این سیاستها گفت: برای رونق اقتصاد و صادرات باید قوانین و مقررات دست و پاگیر حذف شود.
وی پرهیز از اتخاذ تصمیم های خلق الساعه و روان سازی امور صادرکنندگان را از دیگر اقدامات ضروری در امر توسعه صادرات در قالب اقتصاد مقاومتی دانست.
وکیلی داشتن نگاه توسعه ای را نیز در این زمینه ضروری خواند و تصریح کرد: اگر مشکلات بخش تولید و صادرات مرتفع شود به راحتی می توانیم شرایط تحریمی کشور را به یک فرصت تبدیل کنیم.
به گزارش روابط عمومی استانداری سمنان،استاندار سمنان جلوگیری از خام فروشی و فرآوری مواد برای برخورداری از ارزش افزوده بیشتر را نیز مورد تاکید قرار داد و گفت: در اقتصاد مقاومتی باید بحث صادرات را جدی بگیریم و وجود بازاری با 250 میلیون نفر جمعیت در اطراف ایران که 5 درصد آن مصرف کننده هستند بهترین فرصت است که باید جدی گرفته شود.
وی به وجود دو هزار واحد تولیدی صنعتی در این استان، ظرفیت کویر این استان و دیگر توانمندی های آن اشاره کرد و گفت: ظرفیت تولیدی و صنعتی استان سمنان با بیش از 150 هزار شاغل باید با تزریق منابع فعالتر شود و این امر می تواند اشتغال بسیار بیشتری را برای استان سمنان و منطقه به همراه داشته باشد.
پایان پیام/.
نظر شما