به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، رضا نباتی، کارشناس قرآن دفتر برنامه ریزی و تالیف کتاب های درسی وزارت آموزش و پرورش، صبح امروز(10 اردیبهشت) در همایش آموزشی قرآن کریم در مقاطع ابتدایی، در آموزشکده زینب کبری (س) همدان، گفت: توسعه سواد عمومی قرآن هدف اصلی وزارت آموزش و پرورش در مقاطع تحصیلی است.
وی از آموزش 225 هزار ساعت کلاس قرآن فقط در طول یک هفته، و 64 میلیون و 800 هزار ساعت کلاس در طول یک ماه در پایه های اول تا پنجم ابتدایی در کشور خبر داد.
کارشناس قرآن دفتر برنامه ریزی و تالیف کتاب های درسی وزارت آموزش و پرورش، تصریح کرد: مدیران باید ارتقای صلاحیت های علمی و حرفه ای معلمان و مدیران مدارس را دغدغه خود قرار دهند.
نباتی با اشاره به تبیین الگوی اسلامی ایرانی در کشور، اظهار داشت: این امر زمانی محقق می شود که متولیان امر، برنامه ریزان و مجریان آموزش پرورش،جهانی ببینند، اسلامی بیندیشند و بومی عمل کنند.
وی، ترویج فرهنگ انس دایمی دانش آموزان با قرآن کریم و خواندن روزانه قرآن را از اولولیت های مهم قرآنی در دانش آموزان بیان کرد و گفت: برای خواندن قرآن باید به مفاهیمآن نیز توجه ویژه کرد.
کارشناس قرآن دفتر برنامه ریزی و تالیف کتاب های درسی وزارت آموزش و پرورش، توسعه سواد قرآنی را مبنای فلسفه آموزش قرآن در آموزش و پرورش عنوان کرد.
وی توانایی خواندن قرآن کریم، توانایی درک معانی آیات و عبارات ساده، انس دایمی با قرآن کریم و توانایی تدبر در برخی از آیات قرآن را از جمله چهار رکن مهم آموزش قرآن در دوره های آموزش و پرورش دانست.
نباتی اضافه کرد: برای رسیدن به وضیعت مطلوب در سطح آموزش قرآن در جامعه باید ارتباطی عمودی و رابطه ای افقی بین حوزه های مختلف ستادی و اجرایی به وجود آید تا ارتقای آموزش و فعالیت های قرآنی را شاهد باشیم.
وی با اشاره به برگزاری آموزش قرآن همزمان با روز جهانی کودک در مهرماه، تصریح کرد: برگزاری این مراسم با حضور مدیر مدرسه و اولیای دانش آموزان باعث ایجاد تصویری شیرین و به یاد ماندنی از قرآن کریم برای دانش آموزان می شود.
کارشناس قرآن دفتر برنامه ریزی و تالیف کتاب های درسی وزارت آموزش و پرورش، تاکید کرد: نقش اولیای دانش آموزان در فرایند یاددهی و یادگیری درسی مانند قرآن،اگر بی بدیل نباشدکم نظیر است.
نباتی، ارتقای کیفیت آموزش قرآن در مدارس ابتدایی، تقویت انگیزه مجریان برنامه ارتقای آموزش قرآن و زمینه سازی برای گسترش کمی و کیفی برنامه های آموزش قرآن را از دستورالعمل های تشویق مجریان برتر دانست.
وی ابراز امیدواری کرد: همه ما نسبت به تبیین جایگاه حقیقی قرآن کریم در نظام تعلیم و تربیت و اصلاح وضیعت آموزش عمومی قرآن و فعالیت های قرآنی همت مضاعف داشته و مهجوریت را از قرآن کریم رفع کنیم.
پایان پیام/
نظر شما