به گزارش خبرنگار ادبیات خبرگزاری شبستان، مراسم رونمایی از کتاب سالنامه جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی شامگاه سه شنبه 6 اسفندماه، با حضور خانواده شهدا «سید علیرضا ستاری» و «هادی باغبانی»، حبیب احمدزاده، «گلعلی بابایی» نویسنده و رئیس سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس، «سعید حسینی» مدیر مؤسسه روشنای زندگی و خانواده مرحوم امیرحسین فردی در کافه نخلستان سازمان هنری رسانهای اوج برگزار شد.
از راه اندازی برند نا اسلامی تا چاپ پوستر در رویترز
«سعید حسینی» مسئول موسسه روشنای زندگی در ابتدای مراسم به هدف این موسسه اشاره کرد و گفت: موسسه روشنای زندگی با هدف تقویت و ارتقای حرکت جهه فرهنگی انقلاب اسلامی، برای اولین بار اقدام به تولید «کتاب سالنامه جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی» با معرفی هزاران ظرفیت انسانی، محصولی، مراکز، موضوعات، پیشنهادات و رسانهها کرد. این سالنامه به عنوان دایره المعارفی عملیاتی برای فعالیتهای فرهنگی که به معرفی چهرهها و موضوعات محوری جبهه فرهنگی انقلاب میپردازد، است و امیدوارم این آغاز حرکتی برای جریان سازی و چهرهسازی بیشتر در این حوزه باشد.
وی در ادامه برخی موفقیت های موسسه روشنا در جهان را برشمرد: موسسه روشنا در کمتر از 24 ساعت پوستری از شهید مصطفی احمدیروشن چاپ کرد که در آن عکس اوباما هم زیر عنوان «WANTED» چاپ شده بود که این پوستر به عنوان عکس روز خبرگزاری رویترز چاپ شد. مثالی دیگر به جریان جنبش ضد جنگ در آمریکا بر میگردد که عکس شهدای هستهای ما در 80 شهر ایالات متحده در دست مردم نشان داده میشد که بازتاب فوقالعادهای در جهان داشت.
مسئول موسسه روشنای زندگی در توضیح سالنامه اظهار کرد: این سالنامه که بیش از 300 مدخل در حوزه جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی دارد، بیش از 50 شخصیت فرهنگ و هنر انقلاب اسلامی چه آنها که در قید حیات هستند و چه آنها که رفتهاند، بیش از 50 رسانه فعال در این زمینه، بیش از 50 موسسه فعال در حوزه جبهه فرهنگی انقلاب، بیش از 50 محصول فرهنگی و فرازهایی از صحبتهای مقام معظم رهبری درباره جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، معرفی شده است. در این سالنامه و در هر یک از 54 مناسبت سال 93 فرازهایی از سخنان رهبری و نیز موضوعات مرتباط با این مناسبتها یادآوری و تشریح شده است.
وی از برنامه موسسه روشنا برای تدوین و انتشار سالنامههای تخصصی در سالهای آینده خبر داد و گفت: قصد داریم برگرفته از «اسلام ناب» برندی در این حوزه با عنوان «ناب» راهاندازی کنیم و در همین راستا ما به دنبال تاسیس جایزهای در همین باب هستیم و در حد بضاعت خودمان از برخی چهرههای فعال جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی تقدیر میکنیم. همچنین میخواهیم سایتی را در ابتدای سال 93 در همین زمینه راهاندازی کنیم.
انتقاد احمدزاده به عملکرد 30 ساله مسئولان فرهنگی کشور
در ادامه مراسم، «حبیب احمدزاده» نویسنده دفاع مقدس گفت: دین اسلام به عنوان دینی موثر بر آحاد جامعه در تمام جهان است و ما نباید تصور کنیم دینی داریم که نمیتواند روی همه افراد تاثیر بگذارد و تنها قادر است روی برخی موثر باشد. 30 سال است تمام مسئولان ما به یک فاجعه ختم شدهاند و آن هم به این خاطر است که در افکار عمومی از کسی فرشته میسازیم و بعداً که طرف نمیتواند فرشته شود، از او یک خائن و یا ضد دین و وطن میسازیم. ما خودمان چه کار کردهایم؟ ما مسئولیم که در همه حالات خودمان را کامل کنیم.
وی خاطرنشان کرد: بدبختی ما این است که از بس در روضه امام حسین (ع) مینشینیم وقتی از آن بیرون میآئیم، دنبال یزید میگردیم و خودمان را انسان کامل میدانیم. ما باید همیشه نفس سرزنشگر خودمان را داشته باشیم و بدانیم اگر زبان درست داشته باشیم و بتوانیم خوب خودمان و دینمان را تبلیغ کنیم، دیگران هم الگو میگیرند.
احمدزاده در ادامه سخنانش به اقدام مریلا زارعی در اهدای جایزهاش به یک دختر معلول اشاره کرد و افزود: همچنین کار بابک حمیدیان در تقدیر از خانواده شهید اصغر وصالی ستودنی است و این دو مورد، اتفاقات مهم در جشنواره فیلم فجر بود.
درخواست مادر شهید فتنه 88 از رسانه ها
به گزارش شبستان، در ادامه این مراسم از «کتاب- سالنامه جبهه فرهنگی اسلامی» با حضور خانواده شهید بابایی، شهید ستاری و مرحوم فردی، تعدادی از فعالان برگزیده جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و همچنین جمعی از شهدای عرصه رسانه جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در سال 1392 رونمایی به عمل آمد.
پس از آن از خانواده شهید سیدعلیرضا ستاری (آخرین شهید فتنه 88 که پس از 4 سال جانبازی بهمن ماه امسال درگذشت)، خانواده شهید هادی باغبانی که تابستان امسال در سوریه به شهادت رسید، خانواده مرحوم امیرحسین فردی، مؤسسه راه (دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی)، برنامه تلویزیونی ثریا و سازمان هنری رسانه ای اوج (به سبب طراحی پوسترهای صداقت آمریکایی) با ارائه تندیس «ناب» تقدیر به عمل آمد.
بر این اساس، مادر شهید سیدعلیرضا ستاری در هنگام دریافت تندیس فرزندش، گفت: از رسانهها توقع دارم بچههایی را که بعد از جنگ توقع نمیرفت اینچنین به شهادت برسند، بچههایی را که خالصانه برای دفاع از مملکت شان و برای حمایت از ولایت به این درجه رسیدند، از یاد نبرند، مطرح کنند و آنها را جهانی سازند و اجازه ندهند که عدهای باورهای یکسری از جوانهای ما را از بین ببرند.
پایان پیام/
نظر شما