به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، حجتالاسلام علی دشتکی، مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان، اظهار داشت: رسانه ها از هر منظر و دیدگاهی نگاه کنند تبلیغات اسلامی انجام می دهند لذا باید با حفظ جایگاه خود خوراک فرهنگی مطلوبی را برای مردم تأمین کنند.
وی با بیان اینکه هویت اصلی ما هویت توحیدی است، افزود: رسانه به دلیل رسالت سنگینی چون هدایت را بر عهده دارند موظفند هدایت صحیح را در پیش بگیرند و رسالت خود را به درستی انجام دهند.
حجتالاسلام دشتکی، ادامه داد: اگر انسان بتواند از ظرفیت های امروزی دنیا به درستی استفاده کند نوعی رسالت را انجام می دهند که این موضوع برای رسانه ها و مطبوعات نیز صدق میکند و اگر بتوانند با نگاه و نگرش خود را با دیدگاه اسلام، دین و انقلاب اسلامی تطبیق دهند به سعادت خواهند رسید.
این مقام مسئول، در ادامه نظام جمهوری اسلامی ایران را نظامی دینی عنوان و تصریح کرد: محور اصلی این نظام مردم هستند و عمده ترین بخش هایی که می توانند با محوریت مردم فعالیت کنند دستگاه های فرهنگی هستند.
وی اضافه کرد: این دستگاه ها با سیاست گذاری و برنامه ریزی می توانند عملکرد مثبتی داشته باشند و خوب عمل کنند.
دشتکی، به حوزه کاری تبلیغات اسلامی استان همدان اشاره و خاطرنشان کرد: ما فعالیت های خود را در چهار حوزه سیاست گذاری، برنامه ریزی، پشتیبانی و رصد برنامه ها طبقه بندی کرده ایم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان، به اهم برنامه ها و اقدامات تبلیغات اسلامی اشاره و تصریح کرد: سامان دادن دو هزار تشکل دینی یکی از شاهکارهای فرهنگی- دینی نظام است که خوشبختانه توانسته ایم در این زمینه به خوبی عمل کنیم.
یک هزار و 800 مسجد در سراسر استان همدان به مناسبت های مختلف فعال هستند
وی، ظرفیت عظیم تبلیغات اسلامی را حوزه های علمیه دانست و افزود: حوزه علمیه نهادی فرهنگی و دینی است که ما برای استفاده از این ظرفیت عظیم به شکل مستمر، 80 هزار نفر روز فعالیت تبلیغی داشته ایم.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی همدان، دشتکی، غنی سازی اوقات فراغت را یکی از دغدغه های نظام که باید به آن توجه ویژه شود، عنوان و تصریح کرد: خدمات فرهنگی به شکل عام و خدمات فرهنگی دینی به شکل خاص با موضوع اوقات فراغت به مردم ارائه میشود.
وی یادآور شد: در راستای غنی سازی اوقات فراغت هم 200 هزار نفر را زیر پوشش این طرح به شکل مستقیم و در فضای مجازی قرار داده ایم.
پایان پیام/
نظر شما