فضای نقد رسانه ای برای مطبوعات کردستان آزاد باشد

خبرگزاری شبستان: خبرنگاران کردستانی خواستار آزاد بودن فضای نقد و تقویت فعالیت‌ های آموزشی، رفاهی و تسهیلاتی و متوقف شدن بی حرمتی ها و بی مهری ها نسبت به این حوزه شدند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، مدیران مسئول نشریات محلی، سرپرستان نمایندگی خبرگزاری‌ها و نشریات سراسری ظهر امروز  (6 اسفند) با مدیرکل روابط عمومی و امور بین ‌الملل استانداری کردستان دیدار کردند.


فیض ‌الله پیری خبرنگار و نماینده هفته نامه محلی سیروان در این نشست از عدم برگزاری نشست مطبوعاتی استاندار کردستان با نمایندگان رسانه‌ ها انتقاد کرد.


وی افزود: با توجه به اینکه استاندار جدید کردستان خود را فردی رسانه ‌ای قلمداد می‌ کند انتظار می ‌رفت که نخستین دیدارهای خویش را با فعالان رسانه‌ ای استان برگزار نماید اما تاکنون این مهم میسر نشده است.


پیری همچنین به عدم ضابطه در حوزه جذب خبرنگاران و نبود چارچوبی مشخص در این خصوص در استان کردستان انتقاد کرد و افزود: این مهم تاکنون صدمات بسیار بزرگی را بر بدنه مطبوعاتی استان وارد کرده است و اگر مسئولان و متولیان امر در دولت یازدهم قصد اصلاح امور دارند باید از این وادی وارد عمل شوند.


فرزاد نویدی عضو هیئت مدیره خانه مطبوعات استان کردستان نیز در این جلسه از وضعیت نابسامان نشریات محلی، عدم تسهیلات مناسب برای خبرنگاران، ارائه خدمات ضعیف به خبرنگاران شهرستانی و هدر رفتن اعتبارات فرهنگی استان انتقاد کرد.


وی افزود: باید بخشی از اعتبارات فرهنگی استان به حوزه رسانه گسیل یابد و شاهد نگاه ویژه‌ای از سوی مسئولان در مبحث خبرنگار سازی و تقویت فعالیت های آموزشی، خدمات و تسهیلات بیمه ای برای خبرنگاران باشیم.


خبات ساعدی بازرس خانه مطبوعات استاندار کردستان، نیز در ابتدای سخنان خود از بی ‌احترامی به اصحاب رسانه استان توسط چند دستگاه دولتی طی چند روز اخیر انتقاد کرد و افزود: امید است در دولت یازدهم با توجه به وعده‌ های مسئولان شاهد کاهش و رفع این بی‌ حرمتی ‌ها باشیم.


وی افزود: باید حمایت‌ های جزئی و هدایای جزئی به تعدادی خبرنگار به سوی حمایت از جشنواره‌ های تخصصی و فعالیت‌ های آموزشی هدایت شود و حرکاتی بنیادی برای تقویت عرصه رسانه و تربیت نیروی انسانی کارآمد پایه‌ ریزی شود.


شنونوری خبرنگار خبرگزاری شبستان نیز در این نشست به فعالیت‌ های گسترده خبرگزاری ‌ها و سهم بزرگ آن‌ ها از فعالیت‌ های رسانه‌ ای در استان اشاره کرد و از نگاه نابرابر به خبرنگاران خبرگزاری‌ ها در مقایسه با نشریات محلی و سراسری انتقاد کرد.


گفتنی است، در این نشست مطالب متعددی در حوزه مشکلات و موانع پیش‌ روی فعالیت‌ های رسانه‌ ای در استان مرزی کردستان مطرح شد و مسئولان و متولیان حوزه رسانه در دولت یازدهم برای رفع این مشکلات فراخوانده شدند.


در این نشست نیز تعدادی از فعالان رسانه ای مباحثی را پیرامون حمایت‌ های مالی از نشریات محلی، ساماندهی آگهی ‌های دولتی، تسهیل امور اصحاب رسانه، حفظ شأن و منزلت خبرنگاران از سوی مدیران دستگاه‌ های اجرایی و روابط عمومی‌ ها و سایر کارکنان ادارات بیان کردند و خواستار تقویت فعالیت‌ های حمایتی از سوی متولیان امر شدند.


پایان پیام/
 

کد خبر 347113

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha