مصداقها را در مورد بکارگیری برخی افراد مقصر در فتنه را شخصا می گویم

خبرگزاری شبستان: نماینده مجلس در رابطه با متن نطق چند روز گذشته خود در رابطه با خودداری دستگاهها از بکارگیری عوامل فتنه گفت: مصداقها را در مورد بکارگیری برخی افراد مقصر در فتنه در دولت با روحانی شخصاً می گویم.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، غلامعلی حداد عادل، نماینده مجلس در حاشیه جلسه علنی امروز سه شنبه 6 اسفند در رابطه با متن نطق چند روز گذشته خود در رابطه با خودداری دستگاهها از بکارگیری عوامل فتنه گفت: ما به هر حال نگران این موضوع هستیم و یادآوری کردیم و خواهش کردیم که تندروها و کسانی که در فتنه مقصر بوده اند دوباره برنگردند.

وی اظهار کرد: این حرف ما بود که در نطق مطرح شد و همیشه نیز بر روی آن تاکید می کنیم.

حداد عادل در مورد اینکه آیا این دیدگاهها با دولت نیز مطرح کرده اید گفت: مواردی است که ما انها را جداگانه به مسئولان دولت منتقل کنیم من نخواستم مصداق خودم را در نطق بیان کنم. اما به طور کلی این مطلب را بیان کردمو مصادیق آن را شخصاً به وزرا یا اقای روحانی می گویم.

حداد عادل تاکید کرد: در حال حاضر در بدنه دولت این نگرانی را داریم و به اقای روحانی نیز انها را می گوییم زیرا ما همیشه نگران هستیم که عناصر فعال در فتنه به صحنه برگردد.

وی همچنین در مورد دیدار خودش با لاریجانی در مورد وحدت دو فراکسیون اصولگرایان و رهروان ولایت نیز گفت: اختلاف دو فراکسیون اصولگرایان و رهروان ولایت عمیق و مبنایی نیست و شرایط اقتضا می کند که ما وحدت بیشتری در مجلس داشته باشیم. بنابراین تلاشمان این است دو فراکسیون با حفظ هویت و استقلال خودشان تا آنجایی که ممکن است در عمل همگرایی بیشتری داشته باشد.

وی تاکید کرد: وقتی دو فراکسیون درباره یک موضوع وحدت نظر داشته باشند بهتر است و ما دلیلی نمی بینیم که هر فراکسیون برای خودش اعلام موضع کند و بیانیه جداگانه بدهد و این توافقی است که به طور طبیعی در مجلس وجود دارد و ما تلاش می کنیم در مسایل کلی مواضعمان یکی باشد مثلاً همین سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی دلیلی نمی بینیم دو فراکسیون هر کدام جداگانه موضع بگیرند از این قبیل همگرایی عملی در دستور کار ما هست.

حدادعادل در مورد تشکیل فراکسیون حامیان دولت در مجلس نیز گفت: کسی نمی تواند مانع تشکیل این فراکسیون شود زیرا ممکن است عده ای به دنبال این باشند و ما نمی توانیم مانع کار کسی باشیم.

وی تصریح کرد: همیشه وقتی دولتی روی کار آمده است برخی نمایندگان ترجیح می دهند به سمت دولت بروند حالا ممکن است این اتفاق بعد از روی کار آمدن اقای روحانی در مجلس نهم هم بیفتد.

وی در مورد اینکه ایا برخی تندروهای در جریان اصولگرا چوب لای چرخ کار دولت نمی گذارند گفت: ممکن است این حرف درست باشد زیرا افراط ممکن است در هر جریان سیاسی رخ دهد ولی حرف من در مورد افراطی که در مورد بکارگیری برخی افراد در دولت وجود داشت این بود که نباید هر کسی که از دولت انتقاد می کند انگ و رنگ افراطی به آن بزنیم یعنی اگر کسی گفت نظر من در رابطه با تصمیم دولت و اقدام دولت غیر از این نظر است و مخالفت کرد و انتقاد کرد نباید دو مهر بر روی میز بگذاریم و به یکی افراط گرا و به دیگری اعتدال گرا بگوییم.

وی تصریح کرد: یعنی هر کس را که موافق دولت باشد را بگوییم این موافق اعتدال است و هر کسی را انتقاد کرد بگوییم افراطی است. و بعد جامعه را دوقطبی کنیم و این موضوع بستری برای کارهای سیاسی کنیم این مناسب نیست و من مخالف این موضوع هستم.

وی در مورد اینکه اسراییل از توافق دائمی ایران و 1+5 ابراز نگرانی کرده است و ارزیابی تان از این موضوع چیست گفت: ما کار خودمان را می کنیم و مصلحت کشور خودمان را بدون اعتنا به موضع گیری رژیم صهیونیستی دنبال می کنیم و برای اظهارنظرهای آنها اهمیتی قائل نیستیم.

وی تاکید کرد: تصمیم گیری برای ایران در تهران انجام می شود نه در تلاآویو و یا واشنگتن و ملت ایران پشتیبانی از استقلال ایران را دارند و دولت ایران نیز برای مسایل کشور تصمیم گیری می کند حالا ممکن است اسراییلی ها یک روز از این موضوع اظهارناراحتی کنند که ما اصلاً این اظهارناراحتی برای ما اهمیتی ندارد که بخواهیم حتی راجع به آن ارزیابی داشته باشیم.

پایان پیام/
 

کد خبر 347030

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha