تمام فکر و ذکرم سوق دادن کودکان و نوجوانان به سمت فعالیت های قرآنی است

خبرگزاری شبستان: استاد و پیشکسوت قرآنی کردستان، گفت: تمام فکر و ذکرم جمع کردن کودکان و نوجوانان از کوچه و پس کوچه ها و سوق دادن آنان به سمت فعالیت های قرآنی و دینی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان: ناصر مومنی در سال 1322 در سریش آباد قروه به دنیا آمد و از سن 10 سالگی در جریان فعالیت های قرآنی قرار گرفت و هر جا جلسه ای قرآنی دایر می شد جزو افراد حاضر در آن جلسات بود.


وی فعالیت های قرآنی خود را با حضور مستمر و مداوم در جلسات و برنامه های قرآنی ادامه داد تا سال 1364 که سازمان تبلیغات اسلامی اعلام کرد دوره کامل قرانی را در تهران برگزار می کند وی با شنیدن این خبر همراه با 17 نفر از همسن و سالان خودم در سریش آباد و قروه برای شرکت در این دوره به تهران رفت.


در این دوره که 35 روز طول کشید روخوانی، روانخوانی و تجوید قرآن کریم را توسط حجت الاسلام سید محسن موسوی بلده و حجت الاسلام صلح جو دو تن از اساتید برجسته قرآنی به طور کامل فرا گرفت.


مومنی در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت: پس از طی این دوره آموزشی، در قبال جوانان منطقه خود احساس مسئولیت کرده و جلسات و کلاس های قرآنی را به صورت مداوم در طول سال و در ماه مبارک رمضان به صورت پررنگ تر در مساجد و حسیینه ها دایر کردم و این جلسات تا به امروز نیز ادامه دارد.


وی با بیان اینکه شاگردان من در این دوره ها دانش آموزان دوره های ابتدایی، راهنمایی و بزرگسال هستند، افزود: من جلسات و کلاس های خود را در مساجد و حسینیه ها برگزار می کنم و تاکنون از هیچ سازمان و نهادی در این راستا تقاضای کمک نکرده ام.

 

این استاد قرآنی، با وجود استعداد و توانایی هایی که دارد تاکنون در هیچ مسابقه کشوری و بین المللی قرآنی شرکت نکرده و هیچ رغبتی هم برای شرکت ندارد چون تنها هدف وی تربیت نیروهای قرآنی در جامعه است.


تمام فکر و ذکر وی جمع کردن کودکان، نوجوانان و جوانان از کوچه و پس کوچه ها و سوق دادن آنان به سمت مسجد و شرکت در کلاس های قرآنی و مانوس کردن آنان با کلام الهی است.


وی گفت: اگر خداوند توفیق دهد تا پایان عمرم به تربیت قرآنی جوانان و نوجوانان و سایر افراد علاقه مند به فراگیری کلام الهی ادامه داده و در این راه از هیچ کوششی دریغ نخواهم کرد.


وی از پدر و مادرش به عنوان بهترین مشوق خود در راستای فراگیری قرآن و فعالیت در این راستا نام برد و گفت: روزی هزاران بار خداوند را شاکرم که به من این توانایی را داد که در جریان فعالیت های قرآنی و تربیت قرآنی جوانان و نوجوانان قرار بگیرم.


مومنی، به شرکت خود در مسابقات قرآنی استانی و شهرستانی اشاره کرد و افزود: در این مسابقات مقام های اول و دوم را کسب کردم اما در مسابقات کشوری و بین المللی تاکنون شرکت نکرده ام و هیچ رغبتی هم برای شرکت در این مسابقات ندارم و دوست دارم تمام توان خود را صرف جذب جوانان و نوجوانان به فعالیت های قرآنی کنم.


وی اظهار کرد: هدف اصلی و اساسی تمامی مربیان و پیشکسوتان قرآنی، ترویج فرهنگ دینی و قرآنی در جامعه است اما گاهی هزینه بالای زندگی و نبود منبع درآمدی مانع تلاش مربیان در این زمینه ها خواهد شد.


وی افزود: من خودم بازنشسته آموزش و پرورش هستم و به لطف خدا در این راستا مشکلی ندارم اما مربیان بسیاری هستند که فاقد شغل و درآمد هستند و همین امر مانع تلاش بیشتر آنان را در زمینه های قرآنی خواهد بود.


این پیشکسوت قرآنی، خواستار توجه مسئولان و متولیان به رفع مشکلات مربیان قرآنی بویژه در شهرهای کوچک و روستاها شد و گفت: رفع مشکلات این افراد در تربیت نیروهای قرآنی، تقویت اعتقادات دینی جوانان و نوجوانان در جامعه بسیار موثر است.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 346898

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha