به گزارش خبرنگار قرآنی خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام مهدی تقوی، رییس شورای سیاستگذاری جشنواره ملی ملکوت با اشاره به مهمترین علل برگزاری این جشنواره و ویژگیهای منحصر به فرد آن گفت: جشنواره ملی ملکوت بسیاری از خلأهای فرهنگی جامعه را میپوشاند، این جشنواره از مکتب اهل بیت و آموزههای حوزه علمیه قم نشأت گرفته و نظرات مرجعیت بهخوبی در آن اعمال میشود و اغلب افراد از مبانی نظری آیتالله جوادی آملی بهرهمند میشوند.
وی با اشاره به برکات برگزاری جشنواره ملی ملکوت گفت: این جشنواره همگام با برگزاری خود در سراسر کشور مجموعه منظومه هماهنگ بین نخبگان را شکل داد و خلأهای جدی موجود در حوزه برنامهریزی فرهنگی را ترمیم ساخت.
رییس شورای سیاستگذاری جشنواره ملی ملکوت افزود: یکی از آسیبهای جدی برنامهریزی فرهنگی در کشور تغییر و تحولات مسئولان است اما این جشنواره به علت اعمال نظر مرجعیت تقلید با تغییرات دولتی و مسئولان خللی در آن به وجود نمیآید. همچنین برنامهریزی در آن مقطعی نیست و برای گام نخست این جشنواره به مدت 10 سال برنامههای خود را ارایه میکند. همچنین یکی از خلاهای برنامهریزیهای کشور نداشتن برنامهریزی مدون بوده که جشنواره ملکوت برنامههای خود را به صورت فراگیر اجرا میکند.
وی خاطرنشان کرد: چون ساحت مرجعیت تقلید یعنی نظرات آیتالله جوادی آملی در این جشنواره اعمال میشود مردم به صورت خودجوش در صحنه وارد شده و اغلب سازمانهای فرهنگی از این طرح بهرهمند میشوند.
بنا بر این گزارش، دکتر مهدی فیض، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی با اشاره به ویژگیهای جشنواره ملی ملکوت و ایجادشدن نگاهی نو میان دانشگاهیان کشور گفت: یکی از مهمترین اهداف این جشنواره آشناشدن دانشگاهیان با اسلام از نگاه جدید است که آثار جوادی آملی به خوبی وارد این مسئله شده و با نگاه عقلانی و مبتنی بر مباحث علمی روز این هدف را محقق میسازد.
وی افزود: موضوع تمدنسازی اسلامی و تزریق آن در میان افکار دانشگاهی یکی از برکات برگزاری جشنواره ملی ملکوت است که تاکنون 177 هزار نفر در آن شرکت داشتهاند. گفتنی است، بخشی از این جشنواره ویژه اساتید و بخشی دیگر شامل مسابقه پیامکی، اینترنتی و وبلاگنویسی ویژه دانشجویان و رشته مقالهنویسی و خلاصهنویسی از اثر کتاب صورت و سیرت انسان در قرآن آیتالله جوادی آملی برای اساتید در نظر گرفته شده بود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: آیین اختتامیه جشنواره ملکوت 8 اسفند از ساعت 10 تا 12 در بنیاد بینالملی علوم وحیانی اسراء در شهر قم برگزار میشود. گفتنی است، در پایان این مراسم درس اخلاق استاد آیتالله جوادی آملی ویژه شرکتکنندگان این مراسم برگزار میشود.
پایان پیام/
نظر شما