به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، محسن سنائی امروز (1 اسفند) در جلسه تبیین اجرای طرح طاها گفت: مشارکت های مردمی در توانمندسازی خانواده های تحت پوشش این نهاد بسیار تاثیرگذار است.
وی با بیان اینکه کمک های کمیته امداد در حد بضاعت است، اضافه کرد: قطعا با کمک های کمیته امداد نمی توان به خوبی به خانواده های تحت پوشش کمک کرد و باید جذب کمک های مردمی را بیشتر از گذشته داشته باشیم.
وی با تاکید براینکه باید به سمتی پیش برویم که بتوان آینده خانواده های تحت پوشش را تضمین کرد، اظهار داشت: با توجه به هزینه های بالای زندگی، کمک ها باید به این خانواده ها بیشتر شود.
مدیرکل انفاقات، صدقات و امور اجرائی معاونت مشارکت های مردمی کمیته امداد کشور گفت: 14 درصد دانشجویان کل کشور می توانند در سهمیه های دانشگاه های دولتی جای بگیرند و بیشتر دانشگاه ها به سمت دریافت هزینه می روند.
سنائی با تاکید براینکه اکثریت فرزندان خانواده های تحت پوشش در دانشگاه های دولتی قبول می شوند، ادامه داد: البته باید به دیگر فرزندان تحت پوشش که در دانشگاه های غیردولتی تحصیل می کنند، توجه ویژه شود.
وی با بیان اینکه باید به مشارکت عمومی فکر کرد، افزود: همگان، در حوزه مشارکت عمومی و مددکاری اجتماعی باید فعالیت داشته باشند تا شاهد عملکردهای مثبتی بود.
وی با اشاره به اینکه مشارکت عمومی نباید همراه با موازی کاری و تداخل باشد، تصریح کرد: مهمترین بخش در ابتدا شناسائی حامیان است که فرآیند خاصی را می طلبد.
مدیرکل انفاقات، صدقات و امور اجرائی معاونت مشارکت های مردمی کمیته امداد کشور گفت: خیرین جلوتر از مسئولین حرکت می کنند که البته این حرکت ها نیازمند نشان دادن سمت و سو است.
سنائی با بیان اینکه مردم اعتماد کافی به کمیته امداد برای سپردن امانات خود دارند، بیان کرد: مستندسازی این امور در مرحله بعدی قرار دارند.
وی ادامه داد: در حوزه حمایت، شناسائی خانواده های تحت حمایت باید دقت لازم را داشت، چراکه اگر غفلت شود تمام خیرین نظرشان در کمک رسانی عوض می شود.
وی به اجرای قرار گرفتن خانواده ها تحت پوشش بیمه اظهار داشت: یکی از برنامه ها قرار گرفتن سنین 12-6 سال تحت پوشش بیمه بود که در حال حاضر این سن به 12-0 تغییر یافته است.
پایان پیام/
نظر شما