زنگ انشاء، دانش نوشتن و عامل محفوظ ماندن زبان و ادبیات فارسی است

خبرگزاری شبستان: رئیس مرکز زبان و ادبیات دفتر تالیف کتب آموزشی کشور با حضور در همایش یک روزه نگرش نو در انشای ادبیات فارسی گفت: زنگ انشاء فرصت یافتن دانش نوشتن و حفظ ادبیات فارسی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان در البرز؛ فریدون اکبری، رئیس مرکز زبان و ادبیات کتب آموزشی کشور شامگاه چهارشنبه با حضور در همایش یک روزه نگرش نو در انشای فارسی که در کانون شهید مطهری شهرستان ساوجبلاغ ، گفت: انشاء نویسی در مقاطع مختلف تحصیلی می تواند دانش نوشتن و حفظ ادبیات ایرانی را تقویت کند.

 

اکبری با تاکید به اهمیت برنامه ریزی در زمینه ارتقاء سطح نوشتاری در میان دانش آموزان گفت: این در حالی است که زنگ انشاء با وجود اهمیت بسیاری که دارد، از سوی دانش‌آموزان و بعضا معلمان جدی گرفته نمی‌شود و باید برای رفع این نقص برنامه‌ریزی و تلاش بیشتری داشته باشیم.

 

به گفته این مسئول، انشاء نویسی از مهمترین سرفصل‌های درسی در کشورمان است که به رغم اهمیت فراوان، اما مورد توجه جدی قرار نگرفته است.

 

وی یادآور شد: با توجه به اهمیت این درس رئیس جمهور نیز در مراسم آغاز سال تحصیلی 93-92 خواستار توجه بیشتر آموزش و پرورش، اولیای مدارس و فرهنگیان و همچنین اولیای دانش‌آموزان به این درس شد.

 

اکبری اظهار داشت: ادبیات فارسی از غنی و لطافت بسیار بالایی در جهان برخوردار است و ما برای توسعه و ترویج این فرهنگ غنی باید توجه ویژه و جدی به آموزش ادبیات فارسی به ویژه انشاء در سطوح مختلف آموزشی داشته باشیم.

 

وی آموزش ادبیات و درس انشاء را نخستین گام برای فراگیری علم و دانش دانست و تصریح کرد: اگر به این درس توجه مطلوبی نداشته باشیم، آسیب‌های زیادی در حوزه آموزش دانش آموزان می‌بینیم.

 

رئیس مرکز زبان و ادبیات کشور با اشاره به ورود کلمات غیرفارسی به ادبیات محاوره ای یادآور شد: در سال‌های اخیر شاهد ورود کلمات غیر فارسی به ادبیات محاوره‌ای خود بوده‌ایم که این امر از جمله نتایج عدم توجه به ادبیات فارسی و درس انشاء در مدارس است.

 

اکبری در پایان با بیان ضرورت به استفاده از کلمات و واژگان فارسی در نوشتار خاطرنشان کرد: توجه به ادبیات فارسی و خودداری از به کار بردن واژه ها و اصطلاحات زبان بیگانه در گفتار و نوشتار ضروری است.

 

پایان پیام/

کد خبر 345354

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha