به گزارش خبرنگار شبستان از مراسم ششمین سالگرد ارتحال حاج عبدالله والی، حجت الاسلام مؤمنی، مسئول فرهنگی اداره کل کمیته امداد بشاگرد و از یاران دیرین حاج عبدالله، به سخنرانی پرداخت.
وی در ابتدا با طرح این پرسش که چرا باید عبدالله والی را به جامعه معرفی کرد، گفت: والی کسی بود که حرکتش را بر مبنای ایمان، عمل صالح و ولایت مداری آغاز کرد و این، ویژگی های زیبنده ای را در وی به وجود آورده بود؛ به طوری که روحیه توسل، توکل، اخلاص و خدمت گزاری وی، او را در برابر شدائد و سختی ها آرام می کرد.
وی ادامه داد: از ویژگی های والی، آینده نگری او بود که موجب می شد فراتر از زمان و اقتضائات آن عمل کند. والی از سویی به دنبال ساخت راه های مواصلاتی بود و از سوی دیگر به فکر تأمین آسایش نسبی معلمان در بشاگرد. از سویی به بهداشت می اندیشید و از سوی دیگر توسعه فرهنگی و معنوی شهر را لازم می دانست.
مؤمنی همچنین به نگرش والی به حوزه فرهنگ اشاره کرد و افزود: حاجی معتقد بود که امکانات فیزیکی اگر محتوای معنوی نداشته باشند، اثربخش نخواهند بود و از همین رو بود که فضا را برای حضور روحانیت در بشاگرد فراهم کرد.
وی تشکیل کلاس های قرآن در بشاگرد و استقبال خوب مردم از این کلاس ها را نشانه موفقیت والی در توسعه فعالیت های دینی در بشاگرد دانست و به فعالیت حوزه علمیه این شهر و پاسخگویی به نیاز دینی روستاهای آن اشاره کرد.
مسئول فرهنگی اداره کل کمیته امداد بشاگرد، در پایان هدف حاج عبدالله والی را تربیت سربازانی برای امام زمان عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد جوانان بتوانند راه والی را در عرصه فعالیت جهادی ادامه دهند.
پایان پیام/
نظر شما