اختتامیه جشنواره "سکانس حماسه" در مازندران برگزار شد

خبرگزاری شبستان: اختتامیه جشنواره "سکانس حماسه" در مازندران با حضور جلیل فرجاد، بازیگر سینما و تلویزیون و همچنین معرفی آثار برتر به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، جلیل فرجاد، بازیگر سینما و تلویزیون، عصر روز گذشته (30 بهمن) در مراسم اختتامیه جشنواره فیلم کوتاه بسیج مازندران با عنوان "سکانس حماسه" در سالن سلمان هراتی ارشاد به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره نمایش فیلم اشاره کرد و گفت: تاثیر یک فیلم کوتاه بیشتر از سخنرانی خطیب و دانشمند است.


وی با اشاره به هجوم فرهنگ‌های مختلف به کشور از طریق ماهواره و اینترنت، افزود: در حال حاضر نگرانی ما گم شدن هویت است و مسئولان به این امر توجه بیش از پیش کنند.


فرجاد با تاکید بر اینکه مسئولان باید دغدغه فعالیت های هنری داشته باشند، اظهار کرد: مسئولان باید تلاش کنند تا هویت و فرهنگ ملی و مذهبی را از دست ندهیم.


بازیگر سینما و تلویزیون با بیان اینکه در تمام نمایش ها، تئاتر وجود دارد و بیشتر مردم به دیدن تئاتر علاقه دارند، ابرازکرد: من معتقد هستم که تئاتر در انسان تزکیه نفس ایجاد می‌کند و باید بپذیریم تئاتر اصلا خود هنر اثرگذار است.


*برگزاری افتتاحیه جشنواره در آسایشگاه جانبازان و معلولان


عباس زارع، دبیر سومین جشنواره فیلم کوتاه بسیج هنرمندان مازندران، در این مراسم، زمان شروع فعالیت جشنواره فیلم بسیج هنرمندان مازندران را اردبیهشت سال جاری با هدف تبیین رگه‌های اصالت ایرانی و اسلامی در کارها، بهرمندی از عبرت‌های عاشورایی، نمایش تاثیر حلال و حرام بر زندگی و داشتن نیت خدایی در امور کلید خورد.


وی با بیان اینکه در 15 آذر سال جاری که زمان مهلت دریافت آثار بود 86 فیلم به دبیرخانه جشنواره ارسال شد، گفت: در این جشنواره 26 فیلم در غالب داستان، 33 فیلم مستند، 10 اثر انیمیشن و 17 نماهنگ و 33 اثر فیلمنامه ارائه شد.


زارع با اشاره به اینکه بسیجیان مازندران در سال جاری نسبت به سال های گذشته ورود خوبی داشتند و به لحاظ کمی تعداد آثار نسبت به سال های گذشته افزایش یافت، اظهار کرد: برای ارزیابی هنرمندان از سه داور موفق مازندرانی بهره گرفتیم و در سه روز داوری انجام شد.


دبیر سومین جشنواره فیلم کوتاه بسیج هنرمندان مازندران بیان کرد: برگزاری افتتاحیه این جشنواره در آسایشگاه جانبازان و معلولان از نقاط قوت برگزاری این جشنواره بود.


*هنر مهم ترین ابزار برای مقابله با جنگ نرم دشمن


سرهنگ پاسدار غلامرضا شریعتی، فرمانده سپاه ناحیه ساری، نیز در این مراسم با بیان اینکه با ابزار هنر می توان در بحث مقاله با جنگ نرم نقش آفرینی کرد، گفت: هنر مهم ترین ابزار برای مقابله با جنگ نرم دشمن است.


وی بیان کرد: یکی از موضوعاتی که در سال های گذشته در مجموعه سازمان بسیج به آن توجه می شود، پرداختن به مقوله هنر بوده که موجب پیشرفت جوامع شد.


سرهنگ شریعتی ابراز کرد: کارهای هنری تاثیر مهم و شگرفی در بین جوانان و جامعه دارد و همواره فعالیت های هنری در جامعه ماندگار خواهد بود.


گفتنی است؛ در بخش کارگردانی، تندیس جشنواره، دیپلم افتخاری و هدیه نقدی به فیلم دخیل به کارگردانی محمد علی هاشم پور رسید.


یادآور می شود، جشنواره فیلم کوتاه بسیج هنرمندان در چهار بخش داستانی، مستند، انیمیشن و نماهنگ برگزار شد.


در بخش داستانی فیلم دخیل به تهیه کنندگی حوزه هنری مازندران مفتخر به کسب لوح زرین و هدیه نقدی شدند.


لوح زرین و هدیه نقدی در بخش مستند به فیلم پنو به تهیه کنندگی حجت الله اسحاقی، انیمیشن به فیلم نقطه صفر پیچک ها به تهیه کنندگی حوزه هنری مازندران و در بخش نماهنگ فیلم شهر در ماتم به تهیه کنندگی مهدیه غلام حسینی رسید.


تندیس جشنواره و دیپلم افتخار کارگردان برتر به محمد علی هاشم پور به فیلم دخیل تعلق گرفت.


تندیس جشنواره و دیپلم افتخار به فیلم مستند مراسم عاشورای روستای من به مجید امیدی راد اختصاص یافت.


تقی قاسم پور به عنوان بهترین تصویر بردار فیلم پسران عظمت انتخاب شد.


تندیس جشنواره و دیپلم افتخار به صدا برداری حامد بابانژاد به فیلم پنو رسید.


یاسر یمینی، بهترین تدوینگر فیلم من و تنهایی در این جشواره انتخاب شد. بهترین بازیگر مرد این جشنواره ولی الله عمرانی در بازیگری در فیلم من و تنهایی برگزیده شد.


تندیس جشنواره و دیپلم افتخار به صورت مشترک به بازیگر زن، سیما هاشمی در فیلم کوچ پاییزی درناها و ترانه کروبیان درفیلم دخیل اختصاص یافت.


همچنین در این جشنواره از سیده فاطمه تقی پور مادر شهید میر علی موسوی نسب به خاطر بازیگری در فیلم دلتنگی تجلیل شد.


لازم به ذکر است؛ در پایان این مراسم با اهدای دیپلم افتخار و تندیس جشنواره از دست اندرکاران این جشنواره قدردانی بعمل آمد.


پایان پیام/

 

کد خبر 345306

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha