ضرورت تقویت سازمان های مردم نهاد جهت بهره برداری بیشتر از حضور جوانان

خبرگزاری شبستان: معاون امور جوانان ادراه کل ورزش و جوانان خوزستان، اظهار داشت: با تقویت، حمایت و نظارت سازمان های مردم نهاد می توانیم مشارکت جدی جوانان را در عرصه های مختلف شاهد باشیم.

ابراهیم نصیری، معاون امور جوانان ادراه کل ورزش و جوانان خوزستان، با بیان اینکه تعداد جوانان استان خوزستان یک میلیون و 743 هزار نفر هستند، به خبرنگار شبستان گفت: خوزستان چهارمین استان جوان کشور است و به تبع آن با آسیب های اجتماعی بسیاری از جمله بیکاری و مشکلاتی مواجه هستیم.

 

وی با اشاره به اینکه علاوه بر این خوزستان رگ حیات و ممات کشور است، افزود: با توجه به مشکلات موجود، ولی نقاط قوت و مثبتی از جمله آداب و رسوم، سنت ها، اقوام مختلف، تحکیم بنیان خانواده و... در مقابل این آسیب ها قرار گرفته و هر دستگاه نیز به تناسب وظیفه ای که بر عهده دارد در رفع این آسیب های اجتماعی از جمله ادواج، طلاق، اعتیاد، مقابله با فرق مختلف و... به بهترین نحو ممکن فعالیت می کند.

 

نصیری، با بیان اینکه اداره کل ورزش و جوانان به عنوان موتور محرک جریان سازی حوزه جوانان فعالیت هایی را انجام می دهد، تصریح کرد: از جمله فعالیت های این معاونت می توان به احداث سمن سرا برای استقرار سازمان های مردم نهاد جوانان، تکمیل سالن ازدواج جوانان، طرح بوستان ازدواج، برگزاری دوره های آموزش مهارت های زندگی، جشنواره علی اکبر و... اشاره کرد.

 

وی با اشاره به احداث سالن ازدواج جوانان، اضافه کرد: این سالن در حال تکمیل و آماده سازی است و با تامین اعتبار در سال آینده راه اندازی می شود و ویژه اقشار کم درآمد با مهریه کم و بر اساس آداب ایرانی اسلامی است و در اختیار فرزندان کارکنان ادارات، اقشار کارگری، کمیته امداد، بهزیستی و... قرار می گیرد و علاوه بر آن موجب اشتغال تعداد زیادی از جوانان می شود.

 

معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان خوزستان، با بیان اینکه در خصوص طرح بوستان ازدواج، توضیح داد: پیشنهاد طرح بوستان ازدواج به وزارتخانه ورزش و جوانان ارائه شده و در این بوستان از صفر تا صد نیازهای جوانان برای برگزاری آیین ازدواج فراهم می شود و شامل غرفه های سفره عقد، لباس و دسته گل عروس، شیرینی و کیک، آزمایشگاه، آموزش مهارت های زندگی و... است.

 

وی به برگزاری دوره های آموزشی مهارت های زندگی اشاره کرد و اذعان داشت: طبق پژوهش هایی که توسط پژوهشگران و کارشناسان انجام شده منشأ کلی و عامل اصلی پدیده طلاق، عدم آشنایی زوجین با مهارت های زندگی است، اگر زوجین مدیریت کردن در خانه را بلد نباشند و ندانند چگونه با یکدیگر در شرایط مختلف برخورد کنند، دچار درگیری و اختلاف می شوند.

 

وی بیان کرد: اداره کل ورزش و جوانان خوزستان، در صدد است دوره آموزشی مهارت های زندگی را برگزار کند که شامل 16 ساعت آموزش است که چهار ساعت در دوران دبیرستان، چهار ساعت دوران دانشجویی و سربازی، دو ساعت قبل از ازدواج و عقد و شش ساعت آن نیز بعد از ازدواج می باشد؛ اگر این دوره اهتمام کند با برگزار این دوره می توانیم میزان طلاق را نه تنها در استان که در سراسر کشور کاهش دهیم.

 

این مقام مسئول در حوزه جوانان، به ستاد ساماندهی امور جوانان اشاره کرد و با بیان اینکه این ستاد دارای 21 عضو است که ریاست آن استاندار بوده و اعضای آن دستگاه های مرتبط با امور جوانان هستند، یاد آور شد: در این ستاد در خصوص آسیب های اجتماعی، هویت دینی و ملی و مشارکت جوانان بحث و تبادل نظر می شود.

 

نصیری، با بیان اینکه با برگزاری ستاد ساماندهی امور جوانان و تقویت، حمایت و نظارت سازمان های مردم نهاد می توانیم مشارکت جدی جوانان را داشته باشیم، خاطر نشان کرد: با نگاه دولت تدبیر و امید به سازمان های مردم نهاد می توانیم در آینده شاهد شکوفایی و بهره برداری از ظرفیت و استعداد جوانان در همه زمینه ها باشیم.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 345108

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha