برنامه صبحگاهی خانواده از ضرورت های سیمای بوسنیایی است

خبرگزاری شبستان: حیدری گفت: در فرهنگ بوسنیایی فرهنگ دوبله جا نیافتاده است زیرا آنها معتقدند که صدای هنرپیشه بخشی از هنر اوست و نباید صدای او را قطع کرد و صدای دیگری روی آن گذاشت.

به گزارش خبرگزاری شبستان، برنامه سازی و توجه به محتوای غنی در برنامه سازی تلویزیونی و نیز لزوم طراحی و پخش یک برنامه صبحگاهی خانوادگی از محورهای اشاره شده از سوی مدیر سیمای بوسنیایی شبکه جهانی سحر در آستانه یکم اسفندماه سالگرد تأسیس تنها تلویزیون برونمرزی ایران برای مردم بوسنی و هرزگوین است.

 

مهدی حیدری مدیر سیمای بوسنیایی این شبکه ضمن اشاره به اینکه بسیاری از آثار فاخر و قابل توجه شبکه های داخلی صدا و سیما برای نمایش از سیمای بوسنیایی شبکه سحر آماده سازی می شوند، به علت زیرنویس نمودن این آثار تلویزیونی به جای دوبله پرداخت وگفت: اکثر کارهای سیمای بوسنیایی زیرنویس است و به ندرت دوبله می شود. در فرهنگ بوسنیایی فرهنگ دوبله جا نیافتاده است. آنها معتقدند که صدای هنرپیشه بخشی از هنر اوست و نباید صدای او را قطع کرد و صدای دیگری روی آن گذاشت. آنها این کار را خلاف اصول هنری می‌دانند و همیشه در بوسنی زیرنویس مرسوم بوده است.

 

وی در مورد برنامه های طراحی و تولید و پخش شده از این سیما برای مخاطبان آن در منطقه بالکان و کشور بوسنی و هرزگوین توضیح داد: چهار برنامه سیاسی، در کنار «مجله فرهنگی» و «مجله سلامت» از سیمای بوسنیایی پخش می شود.

«مجله فرهنگی» در تهران و «مجله سلامت» در بوسنی ضبط و به روی آنتن می رود. برنامه‌های زنده و روتینمان صبح و تکرار آنها هم شب پخش می‌شود. از میان برنامه‌های سیاسی، دو برنامه آن در ایران تهیه‌شده و دو برنامه دیگر که به اتفاقات سیاسی منطقه مربوط اند، در بوسنی تهیه و برای ما ارسال می‌شوند. اگر امکانات بیشتری داشتیم و از نظر بودجه بیشتر تأمین بودیم، می‌توانستیم یک سری از نیازهای برنامه‌سازی‌مان را برآورده کنیم؛ مثلا وجود یک برنامه خانواده صبحگاهی در حال حاضر برای ما در اولویت بوده و ضرورت دارد.

 

حیدری به معرفی برنامه های سیاسی سیمای بوسنیایی نیز پرداخت و گفت: یکی از مهم‌ترین و پربیننده‌ترین برنامه‌هایی که در دفتر صدا و سیما بوسنی تولید و به صورت هفتگی در روزهای شنبه و چهارشنبه پخش می‌شود، یک میزگرد سیاسی چهل دقیقه‌ای به نام «چهل» است. اخباری که مورد بررسی قرار می‌گیرد و موضوعاتی که در این برنامه به آنها پرداخته می‌شود، درباره منطقه و با محوریت نگاه مخاطبان است. چنانچه گویی مخاطبان در برنامه حضور فعال دارند، اما در نهایت برنامه‌ها با سیاست‌گذاری خودمان نتیجه‌گیری می‌شوند. «زاویه ای دیگر» نام برنامه سیاسی ساخته‌شده در ایران است که در روزهای دوشنبه و جمعه پخش می‌شود. این برنامه، به مفهوم زاویه نگاه و دید متفاوتی است که ما به آن مسئله و موضوع خاص داریم. بیشتر برنامه‌های سیاسی که در ایران ساخته می‌شوند درباره ایران، جهان اسلام، بیداری اسلامی و در کل هر موضوع دیگری در این مقولات است که در هر مقطعی نیاز باشد به آنها می پردازیم.

 

سیمای بوسنیایی شبکه جهانی سحر از یکم اسفندماه 1374 تاکنون، وظیفه ارتباط و تعامل با مخاطبان خود در بوسنی و هرزگوین را با تولید و پخش برنامه هایی جذاب و دیدنی ایفاء می کند.

 

پایان پیام/

کد خبر 345029

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha