به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، دکتر محمود سروش، رئیس اداره مراقبت بیماری های واگیر معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امروز (29 بهمن) در سومین همایش کشوری پژوهش در توسعه سلامت که در سالن آمفی تئاتر شهید رحیمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار شد، اظهار داشت: بحث سبک زندگی سالم دارای ابعاد فراوانی است.
وی بیان داشت: این موضوع در حوزه سلامت؛ بحث کنترل بیماری ها و تلاش بر دو اصل کاهش آلام و مرگ و میر در بین جوامع است.
رئیس اداره مراقبت بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ آموزش و یادگیری را به عنوان یک سری نیازها اولیه برای تحقق سبک زندگی دانست و گفت: نگاه ما در وزارت بهداشت و درمان این است که آنچه به عنوان مقاله و پژوهش ارائه می شود بایستی کاربردی شود.
سروش با تاکید براینکه در جمعیت های بسته بایستی با یک الگو سبک زندگی و مراقبت از خود را به آنها بیاموزیم، اظهارداشت: این اصل در محیط های تجمعی بایستی بر سلامت و مقابله با عنصر بیماری زا باشد.
وی یکی دیگر از گروه های جمعیت را اتباع و مهاجران خارجی ذکر و بیان داشت: برای این گروه ها برنامه داریم که آموزش و انتخاب رابط از مهمترین آنها است.
رئیس اداره مراقبت بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به جمعیت های متحرک مانند زائران عتبات عالیات، حج و اماکن مقدسه تصریح کرد: بایستی آموزشهایی در خصوص مراسم استقبال، نحوه دید و بازدید و .. دراین زمینه برای پیشگیری از بیماری های واگیر داده شود.
سروش با بیان اینکه ایمن سازی فلج اطفال در کشور 95 درصد است، افزود: تلاش می کنیم تا ایمن سازی در مناطق حاشیه ای و اتباع خارجی برای فلج اطفال بیش از پیش انجام گیرد.
وی یاد آورشد: سازمان جهانی بهداشت، اعتقاد دارد کشور ایران در نظام سلامت، کنترل بیماری ها و خدمات تخصصی و فوق تخصصی در منطقه مدیترانه شرقی شاخص هستیم.
پایان پیام/
نظر شما