به گزارش خبرگزاری شبستاناز مشهد، حسین علی قهرمانی، مدیر مرکز فرهنگی تبلیغی شهید هاشمی نژاد، شب گذشته(24 بهمن) در جمع خبرنگاران، با اشاره به اینکه مشهد به عنوان پایتخت طب سنتی ایران معرفی شده است، اظهار کرد: در حال حاضر 50 مرکز و موسسه در خراسان رضوی درحوزه ترویج طب سنتی فعالیت می کنند.
وی با بیان اینکه در کشور ما نسبت به طب سنتی بی مهری می شود، ابراز کرد: این بی مهری نسبت به طب سنتی به خصوص در کشورهای آسیایی به نوعی از طرف کشورهای غربی اعمال می شود که برای رسیدن به منافع تجاری خود ترویج و گرایش به داروهای شیمیایی را در کشورهای آسیایی تبلیغ می کنند.
قهرمانی افزود: دفتر تبلیغات اسلامی استان با توجه به رسالت و ماموریت خود در راستای تبلیغ و ترویج معارف دین در حوزه معرفی و تبیین طب سنتی و اسلامی قدم هایی برداشته که تاکنون 3 دوره در خصوص مبانی طب اسلامی و سنتی برگزار کرده و شاهد برگزاری چهارمین دوره آن هستیم.
وی با اشاره به اینکه چهارمین دوره طب سنتی و ساده با رویکردی کاربردی در قالب 18 جلسه فشرده تا پایان سال جاری برگزار می شود، ادامه داد: 4 و 5 اسفند جاری کارگاه روش تحقیق در طب سنتی در قالب کارگاره ویژه مبلغان دینی سراسر استان نیز برگزار خواهد شد.
مدیر مرکز فرهنگی تبلیغی شهید هاشمی نژاد بیان داشت: پاسخگویی عملی به منویات رهبری در حوزه مباحث آموزشی طب سنتی و طب اهل بیت(ع)، آماده سازی علمی و عملی مبلغان در سایه طب سنتی در راستای جمع آوری، تنظیم اسناد و ایجاد بانک طب اسلامی و انتشار در موضوعات ذی ربط در جامعه و غیره از اهداف برگزاری این دوره طب اسلامی و سنتی است.
وی با بیان اینکه سعی ما در گسترده کردن طب الصادق، طب الرضا و دیگر اهل بیت(ع) است، گفت: وضعیت پیشرفت علمی غرب در خصوص طب سنتی مرهون دانشمندان ایرانی است.
قهرمانی خاطر نشان ساخت: رسانه های گروهی نقش بسزایی در گسترش فرهنگ روی آوردن مردم به طب سنتی در کشور دارند و خواستاریم که همه نهادها و سازمان ها برای احیاء این طب در کشور تلاش داشته باشند.
پایان پیام/
نظر شما