به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت السلام محمد باقر فرزانه، رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی عصر امروز(24بهمن) درهمایش فارغ التحصیلان دانشگاه علوم اسلامی رضوی، اظهار کرد: این همایش به منظور بررسی صلاحیت 308 طلبه جوانی که به عنوان اساتید حوزه در سرار کشور مشغول به فعالیت هستند برگزار شده است.
وی با اشاره به بخش های مختلف همایش یک روزه اساتید دانش آموخته دانشگاه علوم اسلامی رضوی در حوزه های علمیه گفت: در این همایش 308 نفر از دانش آموختگان حضور دارند که در سه کمیسیون آموزش، جذب و گزینش و فرهنگی در موضوعات مختلف به بحث و تبادل نظر می پردازند.
حجت الاسلام فرزانه بیان کرد: تاکنون طی بررسی های که از پرونده های دانش آموختگان انجام شده، 308 طلبه جوان دانش آموخته این دانشگاه به مقام استاد رسمی حوزه های علمیه کشور نائل آمده اند و در تدریس و اقدامات فرهنگی خود کمترین ضعف و خطا را داشته اند.
وی تصریح کرد: فضای فرهنگی در دانشگاه علوم اسلامی رضوی به قدری توسعه یافته که اهل سنت نیز به دنبال شرکت در این دانشگاه بوده وخواهان تعلیم در زمینه علم فقه هستند.
رییس دانشگاه علوم اسلامی رضوی اظهار کرد: در حال حاضر دانشگاه علوم اسلامی رضوی در خصوص امکانات و تجهیزات توان دریافت دانشجو به هر میزان را دارد که این امر می تواند در ترویج و تبیین معارف دین امری اثرگذار باشد.
حجت الاسلام فرزانه دانشگاه علوم اسلامی رضوی را یک اقدام بزرگ فرهنگی از سوی تولیت آستان قدس رضوی برای تبلیغ و ترویج دین عنوان و بیان کرد: از زمان تاسیس این دانشگاه تاکنون درمدت 20 سال2 هزار و 230 طلبه و روحانی در سطوح مختلف علمی وحوزوی از این دانشگاه فارغ التحصیل شده اند.
وی اظهار داشت: همه فارغ التحصیلان این دانشگاه در کنار دروس جاری، بر یک درس حوزه تسلط کامل دارند و خوشبختانه تلفیق واحدهای درسی حوزه و دانشگاه در دانشگاه علوم اسلامی رضوی باعث شده که طلبه جوان این مرکز از همه طلبه ها حاذق تر و از همه دانشجویان عالم تر باشد.
رئیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی با اشاره به اشتیاق علمای اهل سنت برای عضو شدن در هیات علمی دانشگاه های کشور گفت: به طور قطع علمای شیعی و اساتید حوزه های علمیه باید برای عضویت در هیات علمی دانشگاه ها تلاش نمایند زیرا با این رویکرد موجب ارتقای جایگاه حوزویان شیعی در جامعه دانشگاهی می شوند.
وی گفت: در آینده نزدیک دو همایش دیگر با موضوع راهکارهای جذب دانش آموختگان این مرکز آموزشی در هیات های علمی دانشگاه ها و بررسی عملکرد قضات دانش آموخته این مرکز در جامعه برگزار می شود.
امام جمعه موقت مشهد با اشاره به این مطلب که نظام مقدس جمهوری اسلامی که با ذهنیت ناب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) پایه گذاری شد بهترین فضا را به منظور تبلیغ و ترویج دین برای طلاب و روحانیون سراسر کشور فراهم کرد، گفت:قبل از پیروزی انقلاب اسلامی فضا برای ترویج معارف اسلامی بسیار تاریک بود اما به برکت انقلاب همه امکانات برای تبلیغ مکتب شیعی در داخل و خارج از کشور فراهم شده است.
وی بیان کرد: به برکت انقلاب اسلامی و فراهم شدن فضای مطلوب برای ترویج معارف اسلامی با تلاش بیشتر روحانیون و طلاب حوزه های علمیه میسر می شود هر چند تبلیغ و ترویج دین یک اقدام فرهنگی، ظریف، دشوار و خوش عاقبت است.
پایان پیام/
نظر شما