جمهوری اسلامی، پدیده ای جدید در جغرافیای سیاسی جهان

خبرگزاری شبستان: رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی؛ جمهوری اسلامی را پدیده جدیدی در جغرافیای سیاسی جهان امروز دانست که در مراکز تحقیقاتی دنیا مورد مطالعه قرار می گیرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، در برنامه گفتگوی ویژه خبری چهارشنبه شب شبکه دوم سیما، علاء الدین بروجری با اشاره به توانمندی کشورمان در عرصه های مختلف از جمله هوا فضا، هسته ای، نانو و مانند آن گفت: طبیعتا جمهوری اسلامی به پدیده جدیدی در جغرافیای سیاسی جهان امروز تبدیل شده است که در مراکز تحقیقاتی دنیا مورد مطالعه قرار می گیرد.

وی افزود: امریکا از زمان جنگ جهانی دوم، هر جا نیرو برد، مصونیت قضایی گرفت و پایگاه احداث کرد ولی در عراق موفق نشد چرا که نتوانست قرارداد را به آنها تحمیل کند یا در سوریه شکست خورد.

بروجردی تصریح کرد: در مورد ایران هم می گفت حق غنی سازی نباید داشته باشد ولی امروز پذیرفته و برخلاف ادعای آنها، این امریکاست که پای میز مذاکره آمده است.

بروجردی نقش دولت در برگزاری راهپیمایی 22 بهمن را حداقل دانست و گفت: ملت ما برای به وجود آوردن این نظام سرمایه گذاری کرده و ده ها هزار شهید داده است علاوه بر این مردم ما به عنوان سیاسی ترین مردم جهان تحلیل می کنند، عکس العمل و حساسیت نشان می دهند، گزینه های روی میز را هم به سخره می گیرند چون ملتی سیاسی و بسیار زنده است.

وی افزود: این که صدها فرستنده رادیویی و تلویزیونی به زبان فارسی و گویش های متعدد محلی راه اندازی می شود، می خواهند مردم را از نظام دور کنند و انسجام ملی را به عنوان مهمترین پشتوانه نظام سست نمایند.

بروجردی تصریح کرد: این که پس از ده سال از در دیگری وارد شدند و بحث توافق را علیرغم همه رجز خوانی ها مطرح می کنند، نشان از تسلیم آنها در برابر واقعیت های روز جمهوری اسلامی ایران دارد که آن هم به دلیل انسجام ملی است. 

وی گفت: آنها به خوبی درک کرده اند که وقتی ایران می تواند در طی 30 سال محاصره، ماهواره درست کند، این امر به چه معناست.

مهدی فضائلی، کارشناس ارشد مسائل رسانه نیز به برخی محورهای مورد اشاره رسانه های دیگر کشورها درباره راهپیمایی 22 بهمن اشاره کرد و گفت: برقراری پیوند و ارتباط بین حضور مردم با دیگر مناسب های آن مقطع سال، که امسال مذکرات هسته ای بود، میزان حضور و مشارکت مردم، سخنرانی رئیس جمهور به ویژه که اولین سخنرانی عمومی وی بعد از انتخابات خرداد بود از جمله محورهای مورد توجه رسانه های دیگر کشورها بوده است.

وی افزود: در سالگرد انقلاب اسلامی بنیاد کارنگی و برخی دیگر مراکز نشست هایی را برای بررسی انقلاب اسلامی ایران ترتیب می دهند چرا که انقلاب اسلامی پدیده جدیدی است که باید بررسی و تحلیل کنند تا بدانند چطور می توانند با آن مقابله کنند.

فضائلی به اشاره به برخی عوامل جدایی مردم از انقلاب ها گفت: از دلایل مهم حضور مردم در انقلاب اسلامی، حرکت انقلاب در مسیر آرمانهای خود بود، به علاوه چه در زمان امام و چه در زمان مقام معظم رهبری،‌ تلاش شده است تا مسیر انقلاب، مسیر آرمانهای خود باشد.

وی افزود: البته باید توجه داشت که واقعیتی به نام دست خداوند و نیروی غیبی نیز در این امر حاضر است.

فضائلی تصریح کرد: قدر مردم را باید دانست و کسانی که موقعیت های حساس و کلیدی دارند باید بدانند که از چه ملتی نمایندگی می کنند و کار خود را به نحو احسن انجام دهند تا حق مردم به درستی ادا شود.

پایان پیام/

کد خبر 343045

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha