حجت الاسلام والمسلمین سید شهاب الدین حسینی، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، با اشاره به میزان رشد درآمدهای موقوفات خاطرنشان کرد: در سال 90 شاهد رشد 100 درصدی در درآمد موقوفات بودیم، افزایش درآمدها در سال 91 نسبت به 92، به میزان 50 درصد پیش بینی می شود و برای 93 نیز پیش بینی می کنیم حدود 70 درصد رشد خواهیم داشت.
وی تاکید کرد: افزایش میزان رشد درآمد موقوفات با سرمایه گذاری و بهره وری موقوفات و مشارکت در بحث سرمایه گذاری حاصل شده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان آذربایجان شرقی همچنین بر ضرورت تبدیل امامزاگان به قطب های فرهنگی گفت: در کنار بحث موقوفات و امامزادگان و عمران و آبادانی و زیرساخت های امامزدگان برای قطب فرهنگی شدن نیز تلاش کردیم که در مقایسه با دو سال گذشته رشد خوبی صورت گرفته است.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی افزود: امروز نسبت به گذشته، نذورات مردمی افزایش یافته چرا که امامزادگان ناشناس بودند که جهت شناسایی امامزادگان به مردم، کتاب "فرهنگ جامع امامزاگان" در دوجلد منتشر شد.
وی ادامه داد: 314 امامزاده در استان آذربایجان شرقی وجود دارد که در این کتاب بیش از 500 بقعه معرفی شده است، در جلد 3 و 4 و 5 کتاب فرهنگ جامع امامزادگان نیز مزارات آذربایجان شرقی معرفی می شود که بزرگان مدفون در این مزارات شخصیت های مذهبی و معنوی و فکری و فرهنگی است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان آذربایجان شرقی، طرح عمران امامزادگان را اولین قدم آماده سازی طرح جامع امامزادگان دانست و تصریح کرد: طرح عمران و توسعه امامزادان شاخص استان در حال اجراست، امسال 24 برنامه پیش بینی شده که طرح 36 امامزاده آماده اجراست.
وی افزود: طبق طرح جامع امامزادگان استان، در بیش از 40 امامزاده ساخت و ساز مفصل صورت می گیرد که سه و نیم میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده است.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی ادامه داد: طرح جامع امامزادگان شامل 52 بخش است، تربت و شبستان و مسجد و کتابخانه و کاربری های فرهنگی و حتی مدرسه و ورزش باستانی در طرح جامع برخی امامزادگان تعریف شده که به مروز زمان پیاده می شود.
پایان پیام/
نظر شما