محمدتقی حسن زاده ،رییس مطالعات و تحقیقات وزارت ورزش و جوانان در گفتگو با خبرنگار شبستان با اشاره به فعالیت سایت های همسریابی گفت: به اعتقاد بنده سایت های همسریابی و مراکز مشاوره ساختارهای ناکارآمدی دارند و نمی توانند نیازهای جوانان را برای امر ازدواج جدی بگیرند.
وی با بیان اینکه خانواده ها و والدین باید ازدواج جوانان مدیریت کنند اظهار کرد: کشور ما به دلیل دارا بودن فرهنگ غنی و ساختارهای اعتقادی و اجتماعی از بنیانهای قوی برخوردار است و هر چند مشکلات و فشارهای اقتصادی روند ازدواج جوانان را کند کرده است ولی با توجه به این سرمایه های معنوی و تلاش هایی که دولت و خانواده ها برای حل مشکلات جوانان میکنند مسایل آنها مرتفع شود.
حسن زاده بر نقش خانواده ها در یک ازدواج آسان ،ماندگار و پایدار تاکید کرد و افزود:کشور ما اکنون در یک وضعیت جمعیتی خوبی قرار دارد که آمادگی برای ایفای نقش در عرصه های اشتغال و ازدواج را دارند ولی برای بهره وری از آنها نیازمند یک نظام برنامه ریزی و مدیریتی از سوی دستگاههای مسئول هستیم که با همگرایی و هماهنگی بین بخشی خود بتوانند این دو موضوع را ساماندهی کنند.
رییس مطالعات و تحقیقات وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه طبق مطالعات صورت گرفته جوانان اقبال چندانی برای انتخاب همسر آینده خود از طریق سایت های همسریابی و مراکز مشاوره ندارند تصریح کرد: از نظر جوانان خانوادهها،بستگان درجه یک، مراکز مشاوره و سایت های همسریابی به ترتیب بیشترین نقش را در انتخاب همسر آینده خود دارند یعنی آنها خانواده را مهمترین نهاد در امر ازدواج خود میدانند و سایت های همسریابی آخرین گزینه می باشد.
وی خاطرنشان کرد: مطالعات انجام شده نشان داد که سایت های همسریابی در انتخاب همسر برای جوانان چندان راهگشا نبوده و نقش اثربخشی مثبتی هم نداشته است.
پایان پیام/
نظر شما