به گزارش خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، علیمحمد ولوی در حاشیه اختتامیه کنگره تاریخدانان ایران و در گفتگو با خبرنگاران گفت: آموزش و پژوهش تاریخ در کشور ما باید به روز شود و این میسر نیست، مگر اینکه مدیران و برنامه ریزان کشور به کارهای کارشناسی که انجام می شود احترام بگذارند.
وی گفت: مدیران باید به سراغ کارشناسان بیایند و از آنها بخواهند که در تدوین کتاب درسی بیشترین مشارکت را داشته باشند؛ ما این پتانسل را در کشور داریم و امیدواریم مدیران هم بخواهند و بتوانند از این ظرفیت بسیار خوبی که در کشور برای تدوین کتب و تحول برنامه ریزی رشته تاریخ وجود دارد، بیشترین استفاده را ببرند.
ولوی با توجه به تغییرات بسیار در کتاب های تاریخ گفت: تا زمانی که کار کارشناسی روی کتاب های تاریخ انجام نشود و کارشناسان کتب تاریخ را تدوین نکنند، تغییرات کتابهای تاریخ ادامه دارد.
عضو انجمن ایرانی تاریخ بیان داشت: انجمن همه کوشش خود را می کند که مدیران اجرایی کشور، وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم را قانع کند به سراغ کارشناسان بیایند و تألیف کتاب ها با کار کارشناسی عمیق انجام شود.
وی در خصوص کتاب جیرفت نامه نیز گفت: کتاب مجموعه ای از مقالات استادان حوزه های مختلف، زبانشناسان، تاریخدانان، مردم شناسان، باستانشان و همچنین مقالات کنگره خواهد بود.
پایان پیام/
نظر شما