به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، محمودرضا خاوری، مدیر عامل بانک ملی ایران، عصر گذشته (6 اردیبهشت) در همایش بررسی عملکرد نیمه دوم سال 89 و تدوین و تبیین برنامه های راهبردی سال 90 بانک ملی که در سالن همایش های اداره امور شعب بانک ملی استان همدان برگزار شد، گفت: بانک ملی به عنوان بزرگ ترین بانک خاورمیانه و جهان اسلام در عصر کنونی به جهانیان معرفی شده است.
وی با اشاره به نامگذاری سال 90 از سوی مقام معظم رهبری به عنوان جهاد اقتصادی، افزود: جمع آوری وجوه، تجهیز و جهت دهی پس اندازهای مردم برای رونق اقتصادی نظام اسلامی از جمله ماموریت های این بانک است.
خاوری، با بیان اینکه مجموع دارایی این بانک در حال حاضر به 600 هزار میلیارد ریال رسیده است، تصریح کرد: این مجموعه طی سال گذشته بدون نقض قانون و مقررات، تحریم های اقتصادی از سوی برخی کشورهای غربی را دور زده است.
مدیر عامل بانک ملی ایران در ادامه با اشاره به رشد 42.5 درصدی در زمینه گسترش روابط بازرگانی خارجی و نقل و انتقالات وجوه نسبت به سال های قبل از تحریم، گفت: اعتماد مردم به بانک ملی و نظام موجب افزایش سپرده ها طی سال های اخیر شده است.
وی با اشاره به خانواده 50 هزار نفری این بانک، افزود: بانک ملی در راستای توسعه بانکداری اسلامی، استفاده از ظرفیت ها و تکیه بر خلاقیت ها و نوآوری ها را در راس برنامه های خود قرار داده است.
خاوری، با بیان اینکه بهینه سازی ارائه خدمات به مردم با تکیه بر نیروی انسانی کارآمد و چابک سازی سازمان میسر است، اظهار داشت: ایجاد 500 باجه قرض الحسنه طی سال گذشته با پرداخت مبلغی بالغ بر 23 هزار میلیارد ریال به 723 هزار متقاضی که 14 هزار نفر از این تعداد جز اقشار نیازمند بوده اند، از مهم ترین عملکرد این مجموعه در جهت ترویج سنت الهی قرض الحسنه در جامعه است.
وی با اشاره به اجرای طرح آتیه فرزندان و طرح میزان در جهت خرید کارمندان از تولیدات داخلی، تصریح کرد: این بانک خود را جزء لاینفک فرهنگ ایرانی و اسلامی دانسته تا همیشه در جهت خدمتگزاری به مردم این نظام مقدس با قدم هایی مستحکم در عرصه جهاد اقتصادی گام بردارد.
استاندار همدان در ادامه گفت: مجاهدت های اقتصادی، مضمونی والا در جهت به انجام رسانیدن ماموریت های اقتصادی در سطح جامعه اسلامی است.
کرم رضا پیریایی، با اشاره به فعالیت های چشمگیر مدیران اقتصادی استان به ویژه مدیران بانک ها طی سال گذشته، افزود: توسعه فعالیت های اقتصادی از مهم ترین وظیفه مسئولان نظام در جهت رسیدن به هدف نهایی جهاد اقتصادی است.
وی با بیان اینکه 80 سفر استانی طی سال گذشته در جهت پیگیری پروژه های شهرستان های این استان انجام شده است، تصریح کرد: این سفرها به عنوان مدل مدیریت الگویی تلقی می شوند.
استاندار همدان، با اشاره به مشکلات بانکی این استان طی سال 88 تصریح کرد: این مشکل طی سال 89 حل و می توان از بانک ها به عنوان نگین توفیقات استان در راستای توسعه پروژهای مختلف نام برد.
وی گفت: مشارکت نخبگان سیاسی، فرهنگی و اقتصادی این استان با مسئولان موجب اجرایی نمودن هرچه سریعتر عملیات های مختلف شده است.
پیریایی با بیان اینکه استان همدان، پایلوت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور محسوب می شود، افزود: همدان می تواند الگوی برنامه ریزی اسلامی و ایرانی باشد.
پایان پیام/
نظر شما