به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان، عصر روز گذشته (6 اردیبهشت) در همایش بررسی عملکرد بانک ملی در نیمه دوم 89 و تدوین و تبیین برنامه راهبردی سال 90 در همدان، با اشاره به اینکه اقتصاد در اسلام به معنای تعامل انسان با دنیا و ثروت دنیا است، گفت: به طور قطع استفاده غیر صالح از ثروت منجر به هلاکت انسان میشود.
آیتالله غیاثالدین طهمحمدی، با بیان اینکه در دین مقدس اسلام به معرفت نسبت به دنیا تأکید بسیار شده است، افزود: اگر به دنیا به عنوان "هدف" نگریسته شود در آن صورت انسان را کور میکند ولی اگر به عنوان "وسیله" مورد توجه قرار گیرد به آدمی بصیرت میبخشد.
وی گفت: ما به عنوان یک مسلمان باید دنیاشناسی را سرلوحه کار خود قرار دهیم و نفع و ضرر آن را بدانیم تا در عرصه عمل بتوانیم حقوق حقه انسانها را رعایت کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان همدان، با تأکید بر لزوم صیانت از مال و توجه دین مبین اسلام به این امر مهم، خاطرنشان کرد: به نظر میرسد در دنیای امروز، صیانت از مال یکی از وظایف بانکهاست که باید این مهم به درستی انجام پذیرد.
آیت الله محمدی، با بیان اینکه استفاده متعادل از ثروت از دیگر مطالبی است که باید بر روی آن تمرکز شود، ابراز داشت: متأسفانه برخی به خاطر داشتن جنون ثروت، نمیدانند که ثروت باید در چه راهی صرف شود که این امر منجر به بروز مشکلات بسیاری در جامعه میشود.
وی با اشاره به نقاط قوت و ضعف موجود در بانکها، افزود: در حال حاضر موضوعی به نام قرضالحسنه در بانکها وجود ندارد چرا که برخی افراد با فاکتور دروغی، نسبت به اخذ وام اقدام میکنند که توجه به این مسائل باید در دستور کار قرار گیرد.
پایان پیام/
نظر شما