دویست و چهارمین کتابخانه عمومی خوزستان به بهره برداری رسید

خبرگزاری شبستان: دویست و چهارمین کتابخانه عمومی خوزستان و نهمین کتابخانه عمویم مسجدسلیمان با حضور مسئولان استانی به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، لفته منصوری، مدیر کل کتابخانه های عمومی استان خوزستان، در آیین افتتاح کتابخانه عمومی زنده یاد فرنگیس متین در مسجدسلیمان، کتاب را یکی از دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی دانست و گفت: کتاب های جلد سفید سال های اول انقلاب با تیراژ 50 و 100 هزار، صف برای خرید کتاب، تجدید چاپ هفتگی از خاطرات به یاد ماندنی انقلابیون و جوانان آن دوران است.

 

وی با بیان اینکه از آنجایی که بر اساس ایدئولوژی شیعی انقلاب بر مبنای آگاهی است، حرکت بنیان گذار انقلاب اسلامی بر مدار تنویر توده های مردم بوده، افزود: انقلاب ما دو گونه دستاورد ماهوی و عرضی داشته و آنچه که برای دستاورد عرضی می توان مثال زد هزاران پروژه و طرح از قبیل جاده سازی و کارخانه سازی و آب و برق و... است.

 

منصوری، تصریح کرد: اما به دلیل ماهیت دینی و فرهنگی انقلاب اسلامی کتاب و کتابخوانی و علم و فن آوری در حوزه دستاوردهای ماهوی و ذاتی انقلاب اسلامی قرار می گیرد و لذا وقتی کتابخانه ای افتتاح و از کتابی رونمایی می کنیم به یکی از دستاوردهای ذاتی انقلاب اشاره داریم.

 

وی با تقدیر از کسانی که در ساخت این کتابخانه مشارکت داشتند، اضافه کرد: با این کتابخانه، نهمین کتابخانه عمومی در مسجدسلیمان افتتاح شد و ظرف کمتر از دو سال در مدیریت جدید در این شهرستان 50 درصد در زمینه تعداد کتابخانه، در زیربنا 54/28 درصد، در زمینه کتاب 46/35 درصد و در تعداد عضوها که فعالیت اصلی کتابخانه ها به شمار می رود 40/98 درصد رشد داشتیم.

 

وی با بیان اینکه اکنون به ازای هر 12 هزار و 502 نفر مسجدسلیمانی یک کتابخانه و در کل استان به ازای هر 22 هزار و 178 نفر یک کتابخانه و در کل کشور به ازای هر 25 هزار و 182 نفر کتابخانه داریم یعنی سرانه این شهرستان مطلوب تر از استان و کشور است، عنوان کرد: در حال حاظر به ازای هر 100 نفر مسجد سلیمانی دو متر و 28سانتیمتر سرانه کتابخانه ای داریم در حالی که در استان دو متر و 9 سانتیمتر و در کشور یک مترو 68 سانتیمتر است.

 

حجت الاسلام صادق امینی، امام جمعه شهرستان مسجد سلیمان، نیز اذعان داشت: کتاب میراثی ماندگار است که خوشبختانه در مسجدسلیمان به مطالعه، کتاب و کتابخانه اهمیتی خاص داده می شود و عناصر فرهنگی شهرستان با جدیت خاص در جهت ارتقای فرهنگ مطالعه در تلاش هستند.

 

در ادامه اردشیر متین، با بیان اینکه مرحومه فرنگیس متین انسانی بود که تک تک اعضای خانواده به او افتخار می کردند و او فردی برای همه دلسوز و وفادار بود و باوجود بیماری که داشت در این 5 سال آخر از هیچ تلاشی برای خدمت به مردم و به خصوص شاگردانش دریغ نکرد، ادامه داد: انقلاب و درک و شعور مردم ما نشانگر فرهنگ ماست.

 

وی با اشاره به اینکه فرهنگ ما از نوشتن آغاز شد و اکنون بهترین کتاب های خواجه نصیرالدین را در کشورهای اروپایی تدریس می کنند و این نشان دهنده فرهنگ بالای ماست، خاطر نشان کرد: دستاوردهای علمی و هنری و نظامی ما جزء رکن های اول دنیا هستیم و علم پزشکی و هوا و فضا و به خصوص انرژی هسته ای ما در دنیا مطرح شد و همه این ها از مطالعه و کتابخوانی به عمل آمده است

 

وی با بیان اینکه اگر کتاب خواندیم بیشتر خواهیم دانست و اگر دانش بالا برود بهتر می توانیم حرف بزنیم و بهتر می اندیشیم و بهتر عمل می کنیم، یاد آور شد: امروزمسئولیت دانش آموزان بیشتر از گذشته است زیرا ابزار مطالعه یعنی کتابخانه در دست دانش آموزان این مدرسه است و ما انتظار داریم از طریق این کتابخانه این دانش آموزان به مراتب بالای علمی دست یابند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 340262

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha