به گزارش خبرگزاری شبستان، محمد حسین نیرومند که در ورک شاپ سه روزه حمایت از مردم بحرین حضور پیدا کرده، درباره اتفاقات اخیر بحرین می گوید: هر انسانی نه به عنوان هنرمند بلکه به عنوان یک مسلمان وظیفه دارد نسبت به اتفاقات اخیر واکنش نشان دهد. با توجه به این که بحرین در بین کشوارهایی که بیداری اسلامی در آن ها شکل گرفته، مظلوم ترین کشور است و فجایع ناگوار این کشور در سکوت خبری محض دنیا اتفاق می افتد؛ وظیفه یک هنرمند مسلمان در قبال مردم بحرین این است که با خلق اثر هنری، خود را در فضایی قرار دهد که مردم بحرین قرار دارند تا بتواند با اثری هنری که خلق می کند مظلومیت عجیب مردم بحرین را ثبت کند.
وی در ادامه با اشاره به کارآیی کاریکاتور در صحنه های سیاسی می گوید: کاریکاتورها در واقع اسناد تصویری یک ملت هستند. شاید امروز این آثاری که در این ورک شاپ در حمایت از مردم بحرین خلق می شود، خیلی قابل توجه نباشد اما با گذشت زمان مردمان آینده به این تصاویر رجوع می کنند و متوجه اتفاقات ناجوانمردانه که در بحرین افتاده، می شوند و در میابند که چطور دنیا در این اتفاقات سکوت کرد.
نیرومند در باره اثری که در این نمایشگاه خلق می کند هم می افزاید: کاریکاتور هنری منتقد است و حوادث را به شکل بی رحمانه ای نقل می کند. اما احساسی که من امروز نسبت به این واقعه دارم را می خواهم در قالب اثری که ما بین کاریکاتور و نقاشی است؛ ارایه دهم.
نیرومند همچنین تحلیل خود از اتفاقات و جریانات اسلامی بیداری اسلامی را این گونه بیان می کند: غرب با جریانات بیداری اسلامی دچار مشکل اساسی شده است و به شدن نیازمند است بحران ها را به نفع خودش مصادره کند و مسیر بیداری اسلامی را مدیریت کند. برگزاری این ورک شاپ و اساسا فعالیت های فرهنگی، هنری که در این زمینه انجام می شود؛ می تواند کمکی به جریانات سیاسی ایران هم بکند.
پایان پیام/
نظر شما