صادقعلی مقدم، مدیرکل مدیریت بحران گلستان، عصر امروز (15 بهمن) در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری شبستان اظهار داشت: طبق اعلام سازمان هواشناسی، توده جدیدی وارد استان خواهد شد که بیشترین تأثیر آن بر استان های همجوار خواهد بود.
وی در خصوص برف و کولاکی که از (11 بهمن) در استان فعال شد، گفت: طی روزهایی که این سامانه در استان فعال بود، با ایجاد بالای کاهش دما، طی چند روز اخیر دمای زیر صفر را در نقاط استان تحمل کردیم.
مقدم از انجام اقداماتی در 915 کیلومتر محورهای اصلی، شهری و روستایی خبر داد و اظهار داشت: در روزهای حضور سامانه قبلی در استان، اداره راه و شهر سازی با اعزام 52 اکیپ اعزامی، اقدام به برف روبی چهار میلیون متر مکعب کرد.
مدیرکل مدیریت بحران گلستان انجام 437 تن نمک پاشی و یک هزار و 600 تن شن ریزی جهت جلوگیری از سرخوردگی در سطوح را از دیگر اقدامات اداره راه و شهرسازی دانست و تصریح کرد: دستگاه های عملیاتی طی چند روز اخیر، تمام تلاش خود را جهت کاهش وضعیت حاصل از برف و یخبندان به کار گرفتند.
وی خاطرنشان کرد: طی این روزها پلیس راه در تمام محورها مستقر بوده و در این مدت به حدود 300 خودرو امداد رسانی کرده است.
مقدم با بیان اینکه شهرداری با انجام اقدامات برف روبی، شن ریزی و نمک پاشی در معابر نسبت به رفع یخ زدگی و ایجاد سرخوردگی اقدام کرده است، افزود: سازمان هلال احمر با اعزام 76 تیم عملیاتی، اقدام به جابجایی 660 نفر حادثه دیده در مسیر کرده است.
تیم های عملیاتی و مواد غذایی به مازندران ارسال و اعزام شد
مدیرکل مدیریت بحران گلستان با بیان اینکه طی چند روز گذشته به وضعیت اضطرار نرسیدیم و از دیروز تا کنون شرایط عادی در استان داشتیم، تصریح کرد: در حال حاضر تمامی راه های مواصلاتی استان باز است و جریان تردد عادی است.
مقدم با اشاره به سرمای شدید در استان مازندران گفت: با توجه به وضعیت دشواری که به علت برف و یخبندان شدید در مازندران حاکم است، تعدادی دستگاه های سبک و سنگین، تیم های عملیاتی امداد و نجات هلال احمر و مقداری مواد غذایی به مازندران ارسال و اعزام کرده ایم.
آگاهی در شرایط بحران حرف اول را می زند
مدیرکل مدیریت بحران گلستان با بیان اینکه در بحث مدیریت بحران باید سطح مهارت های زندگی را افزایش دهیم، افزود: باید بیاموزیم در شرایط بحرانی، از اقدامات و کارهای غیر ضروری که خود و خانواده مان را به مخاطره می اندازد پرهیز کنیم.
وی اذعان داشت: با توجه به اینکه ارتقای توانمندی جامعه در دستور کار ما قرار دارد، باید به سمتی پیش برویم که شاهد افزایش آستانه تحمل جامعه در شرایط مختلف باشیم.
مقدم با بیان اینکه آگاهی در شرایط بحران حرف اول را می زند، تصریح کرد: با ایجاد زیرساخت ها، هماهنگی های لازم با سرعتی مناسب و اعتماد بین مسئولین و مردم، باید با زمینه های آگاهی که فراهم می کنیم، در زمان بحران فقط کاشته هایمان را درو کنیم.
مدیرکل مدیریت بحران گلستان خاطرنشان کرد: تا رسیدن به شرایط ایده ال فاصله داریم، اما مردم با فراگیری آموزش های لازم و انجام وظایف خود، می توانند در کاهش مخاطرات وضعیت بحران کمک کنند.
مقدم با اشاره به ایجاد زیرساخت های ارتباطی و مرکز فرماندهی مدیریت بحران در استان گفت: آمادگی در چرخه بحران و پیشگیری، از اقداماتی است که در زمان آرامش باید به آن ها پرداخته شود.
پایان پیام/
نظر شما