به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، غلامعلی حداد عادل نماینده مردم تهران و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگوی ویژه خبری در مورد انقلاب گفت: این پدیده باید برای جوانان قابل توجه باشد انقلاب یکی از معجزات تاریخ و شگفتیهای تاریخ است که یک رهبری بدون سلاح و منابع مالی مهم، بدون حزب تشکیلات سیاسی متعارف در سال 1343 غریبانه و شبانه از خانه خود ربوده شود و یکسره او را به فرودگاه ببرند و در یک شهر دورافتاده در ترکیه به نام بورسا ساکن شود.
وی افزود: بعد از این سکونت به نجف برود و مشغول درس و بحث شود و طوری شود که ان رهبر بزرگوار با قلم و پیام خود ملتی را به حرکت درآورد و ملت یک شاه مقتدری که ساواک جهنمی و نیروهای مسلح را در اختیار داشت و دل به پول نفت و پشتیبانی ابرقدرتها و حکومتهای فاسد بسته بود را مجبور کند تا از کشور فرار کند و ملت آغوش باز کند تا رهبر بازگردد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: این ماجرا کمتر از حوادث تاریخ انبیاء نیست و از جنس اتفاقات داستان حضرت موسی است ما در این بازگشت و پیروزی امام دو چیز را می بینیم که پابه پای هم وجود دارد یکی شور و دیگری شعور. انقلاب اسلامی ترکیبی از شور و شعور مردم است. انقلاب اسلامی یکسره همراه با شور و شعور است یعنی مردم هم اراده کرده بودند چیزی را بخواهند و هم استدلال کرده بودند که چرا می خواهند هم می خواستند و هم می دانستند هم اندیشه و هم انگیزه در انقلاب وجود داشت.
وی با اشاره به خاطراتی از شور و حال مردم در بازگشت امام به وطن اظهار کرد: در چند روزی که مردم منتظر امام بودند ارام و قرار نداشتند امام قرار بود 6 بهمن به فرودگاه بیاید اما بختیار فرودگاه را بست و مردم در آن روزها برای اطمینان از حضور امام لحظه شماری می کردند.
وی ادامه داد: مردم مسیر فرودگاه تا بهشت زهرا را پر کرده بودند و همه جا مملو از جمعیت بود حتی لای شاخ و برگهای درخت نیز مردم خود را جا داده بودند در کوچه و پس کوچه ها نیز و جایی که قرار نبود امام از آنجا عبور کند خانمهای خانه دار و پیرزن ها جلوی منزل را اب و جارو کرده بودند و گلدانها را در کوچه ها چیده بودند یعنی اینکه این افراد نیز با این آمادگی به استقبال امام رفته بودند و گل پیش پای او گذاشته بودند.
نماینده مردم تهران در مجلس اظهار کرد: ملت یکپارچه شده بودند تا از امام استقبال کنند مظاهر شور و نشاط و شعور ملت در انقلاب به چشم می خورد ملت ایران از قیام تنباکو تا مشروطه و حوادث 20 شهریور، کودتای 28 مرداد، قیام 1341، واقعه 15 خرداد و 22 بهمن 57 را به خوبی درک کرده بودند و به خودآگاهی رسیده بودند و برای پایان دادن به ریشه رژیم سلطنتی قیام کردند.
وی گفت: مردم وقتی فکر امام را دیدند و اندیشه او را شناختندفهمیدند که هر چه در نهضت های قبلی می خواستند در انقلاب وجود دارد و تنخواهی ملی گرایان عدالت مارکسیستها دین منشعب از ملی گرایی همه و همه در نهضت امام عشق به ایران عدالت و قانون گرایی پیشرفت وجود داشت. همه چیز در پیروزی امام به دست می آمد.
حداد عادل اظهار کرد: مردم به امام اعتماد داشتند چون از امام جز صداقت ندیده بودند همه آنهایی که در نجف و قم با امام زندگی کرده بودند جز ایمان و صداقت از امام چیزی ندیده بودند امام مردم را به مسلمانی دعوت می کردند و خود قبل از همه گام برمی داشتند و در مقابل بیگانگان ایستادگی می کردند البته امام هم نسبت به مردم اعتماد داشت امام توکل به خدا و اعتماد به نیروی ملت داشت و این اعتماد حماسه آفرید و آن حماسه انقلاب شد.
پایان پیام/
نظر شما