بیش از 80 پروژه صنعت برق استان سمنان دهه فجر به بهره برداری می رسد

خبرگزاری شبستان: مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان گفت: در ایام الله دهه فجر 84 پروژه صنعت توزیع برق استان با سرمایه گذاری بیش از 66 میلیارد ریال مورد بهره برداری قرار می گیرد.

به گزارش خبرنگار شبستان، سیدمحمد موسوی زاده درنشست خبری شرکت های وزارت نیرواستان سمنان (9بهمن)با خبرنگاران گفت افزود: علاوه بر این پنج پروژه برقی با اعتبار دو میلیارد و 198 میلیون ریال در این استان کلنگ زنی و طرح ناوگان موتوری فوریت های برق در استان راه اندازی می شود.


وی برق رسانی به روستای مرکک از توابع شهرستان مهدیشهر، 32 پروژه احداث و بهسازی شبکه های توزیع برق هوایی، سه پروژه نصب تجهیزات برقی برای تامین متقاضیان جدید و افزایش اطمینان شبکه، 22 پروژه تامین برق مجتمع ها و شهرکهای مسکونی، 9 پروژه احداث و اصلاح ایستگاههای توزیع برق هوایی، تبدیل 35 هزار و 265 متر شبکه سیمی به کابل خودنگهدار شامل هفت پروژه از دیگر پروژه های افتتاحی این شرکت در ایام الله دهه فجر است.


موسوی زاده با بیان اینکه93.5درصد تاسیسات صنعت برق استان سمنان در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایجاد شده است گفت: صنعت توزیع برق این استان از توسعه کمی عبور کرده و رشد کیفیت و حتی به ارائه برق با کیفیت رسیده است.


وی در خصوص ناوگان موتوری برق در این استان گفت: این ناوگان 20 با تمام امکانات و تجهیزات برای رفع خاموشی های مشترکین در مناطقی نظیر بافت قدیم موجب افزایش سرعت و سرویس دهی و کاهش هزینه ها می شود.


در ادامه مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان گفت: میانگین بارش باران در استان 120 میلی متر است که این میزان امسال 61 درصد کاهش داشته و در بلند مدت نیز کاهش میانگین بارندگی 46 درصد بوده است.


اتابک جعفری با بیان اینکه میزان تبخیر از سطح آزاد رودخانه ها در دنیا 700 میلی متر است، گفت: این میزان در کشور ما 2هزار و 100 میلی متر و در استان سمنان 2 هزار و 200 میلی متر است.


جعفری تصریح کرد: میزان روان آب ها نیز نسبت به سال گذشته 16 درصد کاهش و نسبت به میزان بلند مدت 30 درصد کاهش را نشان می دهد.


مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان سمنان، توان برداشت از سفره های زیرزمینی استان را 770 میلی متر عنوان کرد و گفت: اما میزان بهره برداری از این سفره ها در استان 905 میلی متری است.

وی همچنین به پروژه های در دست اجرای شرکت آب منطقه ای استان اشاره کرد و گفت: سد مجن شاهرود بالغ بر 65 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که در صورت تامین اعتبار در پایان شهریور ماه سال آینده آبگیری می شود.


جعفری از پیشرفت 65 درصدی پروژه شبکه زهکشی دامغان خبر داد و تصریح کرد: پروژه مرمت و بازسازی کانال سیمین دشت نیز که پروژه ای استراتژیک برای استان به شمار میرود دارای 62 درصد پیشرفت فیزیکی است.


در ادامه مدیرعامل شرکت برق منطقه ای سمنان احداث دو نیروگاه در استان سمنان را از مهمترین دستاوردهای صنعت برق پس از پیروزی انقلاب اسلامی دانست.


سیدعلی اکبرصباغ با اشاره به خدمات صنعت برق این استان به مردم پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران گفت: بخش گاز نیروگاه های قدس (شهید باکری) سمنان و شهید بسطامی شاهرود هریک به ظرفیت اسمی 324 مگاوات و در مجموع 648 مگاوات قابلیت تولید برق دارند که انرژی الکتریکی تولیدی آنها وارد شبکه سراسری برق کشور می شود.


وی با اشاره به توسعه استان سمنان گفت: پیش بینی های لازم در این خصوص توسط شرکت برق منطقه ای سمنان صورت گرفته، برای تامین برق متقاضیان جدید به ویژه در سطوح ولتاژی 63، 230 و 400 کیلوولت و جذب سرمایه گذار در این خصوص مشکلی وجود ندارد و در صورت رفع موانع مالی و تأمین اعتبار و احداث پروژه های پیش بینی شده، درآینده نیز مشکلی وجود نخواهد داشت.


رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت برق منطقه ای سمنان از افتتاح 17 پروژه برق منطقه ای سمنان در دهه مبارکه فجر خبر داد و گفت: این پروژه ها با اعتباری بالغ بر 33 میلیارد ریال به بهره برداری می رسند.


وی افزود: در دهه فجر امسلن 16 پروژه در بخش دیسپاچینگ و مخابرات و اصلاح و بهینه سازی تاسیسات انتقال و فوق توزیع برق در سطح استان با اعتباری معادل 895.17 میلیارد ریال افتتاح می شود.


صباغ اظهار کرد: با بهره برداری از این پروژه ها شاهد توسعه و بهبود سیستم های مخابرات ، حفاظت و کنترل و همچنین تجهیزات مربوط به پست ها و خطوط انتقال و فوق توزیع خواهیم بود .


رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان سمنان نیز دراین نشست گفت : شرکت های آب و فاضلاب در راستای وظایف قانونی و خدماتی خود وظیفه توزیع آب شرب شهروندان را به عهده دارند که این شرکت نیز در حال حاضر بالغ بر 217 هزار مشترک آب در سطح استان و در بخش های خانگی و غیر خانگی را دارد که از طریق 118 حلقه چاه آب عمیق ، دو دهنه چشمه ، یک دهنه قنات و یک رود خانه آب شرب مورد نیاز مردم در سطح استان تامین می شود .


عباس تجلی گفت : انتقال و توزیع این آب از طریق حدود 1980 کیلومتر شبکه توزیع و 530 کیلومتر خط انتقال به مخازن که حدود 125 هزار متر مکعب حجم دارد وارد مدار شده و از طریق این مخازن وارد شبکه توزیع و در دسترس مصرف کنندگان قرار می گیرد .


وی در خصوص پروژه های قابل افتتاح و کلنگ زنی در ایام الله مبارک فجر گفت : طرحهای خاصی که در حال حاضر در برنامه شامل افتتاح دو مخزن 500 متر مکعبی و 5000 متر مکعبی در شاهرود و همچنین بهره برداری از سامانه الکترو لیز نمک طعام که یک طرح بسیار جدید در کشور بوده که در واقع جایگزین طرح استفاده از گاز کلر خواهد بود و در بویژه امنیت و ایمنی بسیار زیادی را به همراه دارد با اعتباری بالغ بر 28 میلیارد ریال در شهر شاهرود به بهره برداری خواهند رسید .


وی در پایان از همه مشترکان و مصرف کنند گان آب خواست تا با توجه به شرایط اقلیمی و افت منابع آبی و ملاحظه کمبود این مایه بی بدیل و حیات بخش ، در مصرف بهینه آب در هر مقطع زمانی توجه و رعایت لازمه را بنمایند تا انشاءالله همگان در هر زمان از این نعمت خدا دادی بهره مند باشند .

پایان پیام/


 

کد خبر 337609

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha