محصلان مقاطع راهنمایی و دبیرستان را دانش آموز نخوانید

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام پناهیان با تاکید بر اینکه محصلان مقاطع راهنمایی و بیرستان دانش آموز نخوانید، افزود: با این عنوان آنها همچنان بچه می مانند و مسئولیت پذیر نمی شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام پناهیان امروز (8 بهمن) در بیست و هفتمین یادواره هزار شهید فرهنگی و دانش آموز استان قم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای فرهنگی و دانش آموز از نقش آنها در پیروزی انقلاب و جنگ تجلیل کرد.


وی در ادامه با اشاره به اتفاقاتی که در کشور به دست دشمنان و قبل از آغاز جنگ رقم زده می شد، ادامه داد: دشمن آن روزها همانطور که امروز در سوریه اختلال ایجاد کرده در کردستان هم اغتشاش ایجاد کرد و به خاطر دارم که آن روزها دانش آموزان علاقمند به حضور و نجات این بخش از کشور بودند.


این سخنران مذهبی در ادامه در کنار تقدیر از دستآوردهای نظام آموزش و پرورش در سال های پس از پیروزی انقلاب تا کنون ادامه داد: بنده نسبت به آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت در کشور یک انتقاد بزرگ دارم که اینجا و در محضر دانش آموزان بیان می کنم.


ورودی های دانشگاه ها هر سال نسبت به سال قبل مذهبی ترند و این حاصل تلاش آموزش و پرورش است
وی تصریح کرد: البته این مسئله وجود دارد که هر سال ورودی های ما به دانشگاه ها مذهبی تر از سال گذشته هستند و این مسئله در سال اول تحصیل این دانشجویان کاملا مشخص می باشد و این دستآورد حاصل تلاش آموزش و پرورش در مدارس است.


حجت الاسلام پناهیان در ادامه به بیان موضوع مورد انتقاد خود پرداخته و افزود: ما تا وقتی که این دانش آموزان دیپلم بگیرند به آنها می گویی، دانش آموز و به همان اسمی فرا می خوانیمشان که در سال اول ابتدایی فراخوانده شده اند.


وی گفت: این در حالی است که یک نوجوان از 14 سالگی دیگر انسانی مسئول و بالغ است ولی ما هنوز او را دانش آموز صدا می زنیم.


دانش آموزان این مملکت را نجات دادند
این استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر نقش دانش آموزان در پیروزی انقلاب و سال های دفاع مقدس خاطرنشان کرد: این مملکت را دانش آموزان نجات دادند و انقلاب را هم دانش آموزان به پیروزی رساندند ولی در مدرسه و نظام آموزش و پرورش القائات و فضایی وجود دارد که محصل اول دبیرستانی هنوز خود را بچه می داند.
 

وی افزود: در سال های جنگ همین دانش آموزان 13، 14 ساله بودند که در گردان های تخریب عالی ترین عملیات های رزمی مهندسی را انجام می دادند.


حجت الاسلام پناهیان تصریح کرد: بچه هایی که خود جنگ را اداره می کردند چرا ما کاری می کنیم که دانش آموز دبیرستانی خود را بچه تلقی کند و این طور باور داشته باشد که دیگران باید مراقب من باشند.


وی ادامه داد: جوان منبع انرژی و احساسات است و اوقات فراغت زیادی دارد ولی امروز این انرژی صرف بازی رایانه ای شده و هیجانات و احساسات هم در راه دوستی ها خرج می شود.


وی گفت: آموزش و پرورش به هیچ وجه نمی تواند تمام وقت دانش آموز را پر کند برای دانش آموز ایرانی با آن جنبه از هوش درس خواندن انقدر زمان بر نیست که تمام وقت فراغت او را بگیرد ولی متاسفانه ما برنامه ای برای اوقات فراغت این دانش آموزان نداریم.


پایان پیام/
 

کد خبر 337100

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha