به گزارش خبرنگار شبستان، سردار حسین رحیمی، رییس پلیس راهور تهران بزرگ امروز در جلسه هم اندیشی پلیس راهور با شرکتهای بیمه با بیان اینکه هدف از برگزاری این جلسات جلوگیری از تقلبها و سوءاستفادهها در شرکتهای بیمه است، گفت: از شرکتهای بیمه خواهشمندیم جهت پیشگیری و جلوگیری از حوادث و سوانح بخشی از هزینههای خود را در این زمینه سرمایهگذاری کنند.
وی اظهار کرد: این واقعیت در جامعه ما وجود دارد که در حال حاضر رفتارهای خطرناک و دهشتناکی از رانندگان سر میزند که این امر نیز ناشی از عدم آگاهی و رفتارهای غیرحرفهای آنها میباشد.
سردار رحیمی در ادامه تصریح کرد: واقعا در جامعه ما به تناسب خودروها و موتورسیکلتها و همچنین با توجه به ازدیاد جاذبههای سفر اقدامات فرهنگی و پیشگیری درخوری صورت نگرفته است و همواره تأکید ما این است که پیشگیری بهتر از درمان میباشد.
رییس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه ما باید به سمتی پیش برویم که از سوانح و حوادث در جامعه جلوگیری کنیم، خاطرنشان کرد: تعداد کشتههای شهر تهران سه سال گذشته 1460 نفر بود که این میزان در پایان سال 91 به 819 نفر کاهش یافت ولی این اتفاق در کل کشور رخ نداد.
وی با اشاره به اینکه در جلسات مشترک سال گذشته طرحها و پیشبینیهای خوبی در راستای کاهش سوانح و حوادث برگزار شد، اظهار کرد: پلیس راهور تهران بزرگ آمادگی این را دارد که تمام پیشبینیها و طرحهای کارشناسیشده در این راستا را در تهران به اجرا درآورد، به عنوان مثال به موقع خسارات را به بیمه پرداخت کند.
وی همچنین در ادامه تصریح کرد: پلیس راهور تهران بزرگ از شرکتهای بیمه درخواست میکند که 5 تا 10 درصد از هزینههای خود را در کار پیشگیری و جلوگیری از افزایش حوادث و سوانح در جامعه سرمایهگذاری کند.
سردار رحیمی با بیان اینکه حدود 20 هزار کشته و بالغ بر 150 هزار مجروح و مصدوم در کشور داریم، خاطرنشان کرد: این میزان کشته علاوه بر هزینههای معنوی هزینههای مادی کلانی را بر دوش کشور تحمیل میکند.
رییس پلیس راهور تهران بزرگ تصریح کرد: ما آمادگی این را داریم که در جهت ارتقای اعتمادسازی و تلاش برای پیشگیری از حوادث و سوانح در کنار شرکتهای بیمه یک همافزایی در این راستا داشته باشیم زیرا اگر ما بتوانیم جان یک کشته یا یک مجروح را نجات دهیم خیر دنیا و آخرت را برای خود خریدیم.
سردار رحیمی با بیان اینکه ما تمام رانندگان مقصر را تحت آموزش یکساعته قرار میدهیم، افزود: این آموزشها تأثیرات مفیدی در کاهش سوانح و حوادث در جامعه داشته است.
وی با بیان اینکه در 9 ماهه سال جاری 16 هزار و 200 خودرو با خلافی بیش از یک میلیون توقیف شدند، افزود: این امر نشان از بیانضباطی رانندگان متخلف دارد.
وی با اشاره به اخذ تست الکل از رانندگان مشکوک و مصرف مواد مخدر گفت: 526 تست الکل در رانندگان صورت گرفته است که از این میزان 272 مورد مثبت بودند.
وی با بیان اینکه میزان کشتهها از سال 88 تا 92 سیر نزولی داشته است، افزود: این نتیجه حاصل اقدامات آموزشی، مهندسی ترافیکی و طرحهای ضربت بوده است.
پایان پیام/
نظر شما