رسانه هم علم است وهم هنر

خبرگزاری شبستان: شبکه های رادیویی با تولید و پخش برنامه های متنوع برای جوانان وخانواده ها تلاش می کنند تا ضمن پرکردن اوقات فراغت و افزایش شادی و نشاط و امید در جامعه، پاسخگوی نیازهای همه گروه های سنی باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان ،محمودگلزاری معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش وجوانان و جمعی از مقامات این وزارتخانه با حضور در جمع مدیران رادیو به بحث و تبادل نظر پیرامون مباحث جوانان پرداختند و آمادگی خود را برای امضای تفاهم نامه همکاری مشترک اعلام کردند.


محمد حسین صوفی معاون صدا در ابتدای این نشست ضمن خیر مقدم به حاضران این نشست گفت: معاونت صدای رسانه ملی برای تحقق منویات مقام معظم رهبری و همچنین تاکید مهندس ضرغامی ریاست محترم سازمان، چهار محور دین، اخلاق، امید و آگاهی را سرلوحه برنامه های خود قرار داده و برنامه های بسیاری به ویژه در حوزه جوانان و خانواده تولید و پخش نموده است.


وی تاکید کرد: شبکه های رادیویی علاوه بر تولید برنامه بر اساس مأموریت و سیاست های هر شبکه ، برنامه های مناسب و تاثیرگذار برای جوانان و خانواده ها تولید و پخش می نماید تا ضمن پرکردن اوقات فراغت و افزایش شادی و نشاط و امید در جامعه، پاسخگوی نیازهای همه گروه های سنی به ویژه جوانان باشد.


صوفی با اشاره به اینکه انسان سالم می تواند جامعه سالم که جامعه ای است بر پایه اصول و علم بسازد، گفت: رشد مطلوب جامعه منوط به سلامت اخلاقی، اجتماعی، جسمی، سیاسی و ... افراد آن جامعه است و از آنجا که شخصیت هر انسانی در خانواده شکل می گیرد، خانواده سالم و پویا می تواند جامعه ای سالم و پویا بسازد.


وی با اشاره به رشد کمی و کیفی تولیدات رادیویی در سال های اخیر گفت: شبکه های رادیویی ملی بیش از 600 ساعت برنامه در طول شبانه روز تولید و پخش می نمایند که بخش قابل توجهی از این برنامه ها به صورت مستقیم و غیر مستقیم به مقوله جوانان و خانواده و مباحث مرتبط با آنان می پردازد.


امروزه بسیاری از مسائل پیش روی جوانان و خانواده در حوزه اشتغال، تحصیل، ازدواج، آینده و ... در رادیو مورد توجه قرار گرفته است تا با تبیین مشکلات راه های برون رفت از آن مورد تحلیل و بررسی قرار گیرد.


رسانه هم علم است و هم هنر
به گفته صوفی، رسانه هم علم است و هم هنر؛ در حوزه مباحث علمی رسانه می تواند با رصد شرایط اجتماع، تحقیق، آینده نگری و بررسی نیازها و ضرورت ها، برنامه های تأثیرگذاز تولید نماید و در حوزه مباحث هنری، رسانه می تواند تولیدات خود را در قالب های جذاب و متناسب با سلیقه مخاطب به جامعه ارائه دهد.


وی تولیدات رادیو را علمی، نوآورانه و به روز دانست و گفت: رادیو به دلیل گستردگی، فراگیر بودن و تنوع مخاطب تلاش می کند تا با تولید برنامه های متناسب با سلیقه های گوناگون، نیازهای مخاطبین خود را تأمین کند.


رادیو برای انتقال پیام خود از امکانات نوین بهره می گیرد
معاون صدای رسانه ملی یکی از دلایل ماندگاری رادیو در عرصه رسانه ها را به خدمت گرفتن رسانه های دیگر و بکارگیری همه امکانات و تجهیزات نوین رسانه ای برای ترویج و انتقال پیام خود به مخاطبان دانست.


معاون صدای رسانه ملی با اشاره به تعاملات مناسب میان سازمان صدا و سیما و وزارت ورزش و جوانان بر لزوم تداوم این همکاری ها تأکید کرد و برگزاری سلسله نشست های مشترک و راهبردی میان این دو سازمان و بهره گیری از توانمندی های علمی، تخصصی، کارشناسی و فنی وزارت ورزش و جوانان و ظرفیت های رسانه ای سازمان صدا و سیما را در ارتقای کمی و کیفی تولیدات رسانه ای برای تحقق اهداف مشترک در حوزه "جوانان و خانواده" موثر دانست و برای هر گونه تفاهم نامه همکاری اعلام آمادگی کرد.


محمودگلزاری معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان نیز با ابراز خرسندی از حضور در جمع مدیران رادیو گفت: انقلاب اسلامی بزرگترین رویداد عصر کنونی است و هیچ رویدادی تا این اندازه بر اندیشه ها، تفکر جامعه و تحقق پیام انبیای الهی موثر نبوده است.


تبلور دین در جامعه در خانواده ها نمود می یابد
گلزاری با اشاره به اینکه انقلاب ما یک انقلاب دینی، فرهنگی و معنوی بوده است، افزود: تبلور دین در جامعه در خانواده ها نمود می یابد و دین اسلام در حوزه خانواده دستوراتی جدی، سازنده و کاربردی دارد و رسانه ها می توانند با تبیین این دستورات به ترویج سبک زندگی اسلامی-ایرانی کمک کنند.


وی به مشکلات پیش روی جوانان از جمله کاهش آمار ازدواج و افزایش سن ازدواج اشاره کرد و گفت: 30 درصد جمعیت کشور جوان هستند، رسانه ملی به ویژه رادیو می تواند با بهره گیری از نظرات کارشناسان مجرب حوزه و دانشگاه، آموزش و مشاوره به جوانان و خانواده ها، تبیین و ترویج هویت اسلامی ایرانی و آموزش مهارت های زندگی به افراد جامعه اقدامات مناسب و تأثیرگذاری انجام دهند.


گلزاری، وزارت ورزش و جوانان را یک وزارت فرابخشی دانست و افزود: برای حل مشکل جوانان و خانواده ها باید تمام سازمان ها و نهادهای کشور مشارکت داشته باشند.


وی همچنین آمادگی وزارت ورزش و جوانان را برای هرگونه همکاری با رسانه ملی به ویژه شبکه های رادیویی و برگزاری نشست های مشترک برای حل مسائل پیش روی جوانان و خانواده ها اعلام کرد.


در ادامه این مراسم مدیران شبکه های رادیویی با ارائه گزارشی از برنامه های شبکه های خود به بحث و تبدل نظر پیرامون مباحث پیش روی جوانان و راه های برون رفت از آن پرداختند.
پیان پیام/
 

کد خبر 336078

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha