ابراهیم مولوی، رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر همدان با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: بلندمرتبه سازی در مناطقی از شهر انجام می شود که امروز و در آینده مشکلات بسیاری به بار خواهد آورد.
وی، از ساماندهی مراکز و بافت های تاریخی و فرهنگی همدان در راستای حفظ معماری ایرانی و اسلامی خبر داد و افزود: این نواحی در شهرها باید مرمت شود چراکه ثروت های عظیم فرهنگی هستند و پتانسیل بالقوه ای برای استفاده بهینه از آنها وجود دارد.
وی تصریح کرد: با احیای بافتهای فرسوده می توان تعادلی بین کالبد قدیم و جدید شهر ایجاد کرد و سیاستهایی برای توسعه با توجه به اصول و معماری ایرانی و اسلامی داشت.
رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر همدان در ادامه گفت: می توان خانه های با ارزش را در بافت فرسوده تملک کرده و به عنوان فرهنگسرا، مهمانسرا یا پردیس مورد استفاده قرار داد.
مولوی با بیان اینکه شهرداری، مالکان و سرمایه گذاران باید ایفاگر نقش های خود باشند تا احیای بافت فرسوده صورت بگیرد، اظهار داشت: همدان یکی از استان های کهن کشور باید هویت و اصالت خود را حفظ کند که این موضوع در جذب گردشگر تاثیر بسزایی خواهد داشت.
پایان پیام/
نظر شما