به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر عبدالحسن مقتدایی، استاندار خوزستان، در نشست خبری با اصحاب رسانه، گفت: برای موضوعات فرهنگی تا آنجا که مجاز است باید نشاط را همراه با اصول و ارزش های جمهوری اسلامی ایران به جامعه باز گردانیم و ما باید آزادی ها را خودمان به نسل جدید بدهیم.
وی با بیان اینکه هم اکنون در شرایط اورژانسی هستیم، افزود: با توجه به اهمیت مشارکت سازمان های مردم نهاد، از جمله وظایفی که به معاونت های استانداری محول شده این است که تا دو سال آینده حداقل 200 تشکل و سازمان مردم نهاد(ngo) را راه اندازی و به جامعه تحویل دهند.
وی با بیان اینکه ظرفیت ها و استعدادهای استان خوزستان باید معرفی شود، به اهداف هفته مبارزه با موارد مخدر اشاره کرد و اذعان داشت: محتوای برنامه هایی که در دستور کار قرار می گیرند باید بر اساس اصول اساسی نظام منطبق باشند.
استاندار خوزستان، هدف از اجرای این برنامه ها را آگاهی بخشی به همه مردم جامعه دانست و با اشاره به اینکه باید از هر طریقی که می توان در جهت آگاهی بخشی به جامعه اقدام شود، اضافه کرد: قصد این است که به هر طریق ممکن جامعه را آگاه کنیم.
وی با بیان اینکه ما موظف به اطلاع رسانی هستیم و قطعاً طرح مانور مبارزه با مواد مخدر نیز موفق خواهد بود، اظهار کرد: جامعه باید بداند که حتی ممکن است عطاری ها، اغذیه فروشی ها و مکان هایی که محل تردد عمومی هستند نیز از مکان های آلوده باشند.
وی به همکاری 70 سازمان مردم نهاد با شورای مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و ادامه داد: رسیدگی به امور کمپ های ترک اعتیاد و خانه های بهبودی، شناسایی محل های آلوده به توزیع و یا مصرف مواد مخدر، آگاه سازی جامعه در خصوص اهمیت توجه به هشدارها و آموزش ها در این زمینه از جمله مواردی است که در این طرح پیش بینی شده است.
دکتر مقتدایی، با تأکید بر اینکه لازم است خانواده های خوزستانی نسبت به این معضل اجتماعی و مشکلات پیرامون آن آگاه شوند، عنوان کرد: روز شنبه (5 بهمن) تجمعی با حضور اقشار مختلف مردم و کارکنان دستگاه ها و ادارات در اطراف کتابخانه مرکزی کیانپارس برگزار می شود که از اصحاب رسانه می خواهیم در جهت اطلاع رسانی و دعوت مردم تلاش کنند.
وی با بیان اینکه باتوجه به موقعیت جعرافیای استان خوزستان از نظر فراوانی مواد مخدر و ترانزیت و قاچاق مواد مخدر برگزاری این مانور در این استان از اهمیت بیشتری برخوردار است، ابراز کرد: این مانور همزمان در قالب برنامه های مختلف در شهرستان های استان نیز اجرا می شود و از فرمانداران خواسته ایم در اجرای برنامه های این هفته اهتمام ویژه ای داشته باشند.
وی با بیان اینکه همه ادارات و سازمان ها در استان موظف هستند تا با تمام توان و امکانات در برگزاری بهتر مانور مبارزه با مواد مخدر استان تلاش کنند، یاد آور شد: مقوله برخورد قهری با نیروی انتظامی و امنیتی است و ما با اجرای برنامه های فرهنگی قصد داریم مجموعه ای از افراد را که در معرض خطر ابتلا به مصرف موادمخدر هستند آگاهی یابند.
استاندار خوزستان، در بخش دیگری از سخنان خود، در خصوص مصوبه نداشتن سفر رئیس جمهور به این استان، بیان داشت: سفر رئیس جمهور پربرکت بود ولی کار یا مصوبه جدیدی نداشت و دلیل این امر وجود پروژه های نیمه تمام در استان بود و در صورتی مصوبه ای به تصویب می رسید به پروژه های قبلی آسیب وارد می آمد.
وی با بیان اینکه مصوبه های زیادی در خصوص مسائل استان وجود دارد و دیگر جایی برای مصوبه جدید نیست، توضیح داد: وقتی پروژه ای مصوبه دارد باید آن را تقویت کرد، مصوبات پروژه آب غدیر یا طرح550 هزار هکتاری از گذشته بوده ولی در سفر رئیس جمهور هزینه و زمان برای پروژه ها مشخص شده است.
وی با اشاره به اینکه مطمئن هستم که اگر به قابلیت ها و توانمندی های استان توجه کنیم جای کار بسیاری وجود دارد، خاطر نشان کرد: پس از یک سال آثار برخی تغییرات در استان قابل مشاهده است و طبق برنامه ریزی هایی که صورت گرفته پس از دو سال می توان تغییر در شاخصه ها را دید.
وی همچنین با اشاره به علل آلودگی و تنگی نفس بیش از 20 هزار نفر از مردم خوزستان، تأکید کرد: عامل اصلی آلودگی هوای اهواز صنایع هستند و برخورد و پیگیری با دستگاه های مربوطه بوده و تنطیم دادخواست مرتبط با این مسأله نیز با سازمان های زیربط است که آن را به دادگستری ارائه دهند.
پایان پیام/
نظر شما