به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره)استان در جشن خودکفائی و کاریابی 6 هزار و 300خانواده تحت پوشش کمیته امداد، این خوداتکائی و خودباوری ایجاد شده را حاصل یک فرآیند علمی و تخصصی دانست.
وحید میرزایی، پیامد این اشتغال ایجاد شده را افزایش تولید در کشور، کاهش فقر و تورم و افزایش تولید ناخالص ملی و مهمتر از همه حفظ کرامت انسانی خواند و بیان داشت: کسانی که یک روزی در کمیته امداد، مصرف کننده بودند، امروز تولید کننده شدند.
وی با بیان اینکه سند کاهش فقر استان آماده است؛ تأکید کرد: همه دستگاه ها باید پای کار بیایند تا یک حرکت جهادی انجام دهیم.
عباس جاویدان از کارآفرینان کمیته امداد و مدیرعامل شرکت کریمان بم هم گفت: سال 70 با حمایت کمیته امداد وارد دانشگاه شده و در سال 74 در رشته صنایع خودرو فارغ التحصیل شدم.
وی گفت: هم اکنون 200نفر در این شرکت مشغول یه کار هستند که 150نفر آنان از مددجویان کمیته امداد هستند.
جاویدان، تولید کار را به معنای نبود کارگر بیکار و آن را به معنای کمبود جرم در جامعه دانست و افزود: وقتی جرم در جامعه کم شود، زمینه برای تشکیل خانواده فراهم و افزایش جمعیت که مد نظر رهبری است شکل می گیرد.
حاج موسی محمدی، کارآفرین برتر کشور هم در این مراسم بیان داشت: آنچه موسی را دگرگون کرد بحث حرفه و فن بود و اگر دار قالی نبود من امروز نمی توانستم ماهیانه بیش از 90 میلیون تومان به دیگران حقوق بدهم.
وی با اشاره به خدمات ارزنده کمیته امداد و ذکر این نکته که اگر انگیزه و هدف امام راحل در تشکیل کیمته امداد نبود معلوم نبود من چه سرنوشتی داشتم؛ خاطرنشان کرد: من یک روزی موسی ماستی بودم یک روز موسی آدامسی و همه حرفه ها را تجربه کردم.
گفتنی است، حاج موسی محمدی پس از گذراندن دوره فقر شدید و تنگدستی، امروز در سایه کار و تلاش و مجاهدت به یکی از بزرگترین خیرین کشور تدبیل شده و در بحث اشتغال، ازدواج و نهگداری معلولین ذهنی و جسمی در شهرستان زرند رتبه اول کشوری را دارد.
پایان پیام/
نظر شما