رسانه ها حلقه های نهاد فرهنگی در شبکه مردمی هستند

خبرگزاری شبستان:مدیرکل امور فرهنگی و فن آوری‌های نو تبلیغات اسلامی کشور بابیان اینکه رسانه‌ها نقش بسیار ارزنده‌ای در ترویج وتوسعه فرهنگ دینی در اجتماع دارند گفت: رسانه‌ها حلقه نهادهای فرهنگی درشبکه مردمی هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، حجت السلام و المسلمین سیدناصرالدین نوری زاده، مدیرکل امور فرهنگی، رسانه و فن آوری‎های نو سازمان تبلیغات کشور در سفر خود به گیلان در نشست خبری که صبح امروز(1 بهمن) باحضور جمعی از خبرنگاران در سالن جلسات اداره کل تبلیغات اسلامی گیلان برگزار شد با تبریک فرا رسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی گفت: رسانه‌ها جایگاه ویژه‌ای در انعکاس و اطلاع رسانی احکام دینی و توسعه دین در اجتماع دارند.

 
وی با بیان اینکه رسانه‌ها حلقه‌های نهاد فرهنگی و شبکه مردمی هستند، افزود: ارایه راهکار و روش‌های رسیدن به مقصود نیاز به فکر و اندیشه دارد که رسانه‌ها در این بخش می‌توانند نقش بسزایی داشته باشند.

 
حجت الاسلام نوری زاده به نقش رسانه‌ها در شادی و ناامیدی در بین اجتماع و خانواده‌ها اشاره کرد واظهار کرد: رسانه‌ها می‌توانند با انعکاس اخبار خوب و مثبت در بین مردم روحیه شادی و نشاط ایجاد کنند و یا بالعکس می‌توانند با پرداختن به جنبه‌های منفی در جامعه ایجاد روحیه یاس وناامیدی را در جامعه گسترش دهند.

 
وی با بیان اینکه توسعه فرهنگ دینی فقط بر عهده یک نهاد نیست اذعان کرد: همه نهادهای فرهنگی باید در این راستا تلاش کنند تا با همکاری رسانه‌ها در بخش‌های مختلف بتوانیم در گسترش فرهنگ دینی در اجتماع موفق باشیم.


این مقام مسئول با توجه به هجمه‌های فرهنگی که از طریق دشمنان انجام می‌شود، اذعان کرد: دشمنان فرهنگ و ارزش‌های دینی ما را هدف قرار داده‌اند و ما نیز باید با برنامه ریزی و همکاری مسئولین ذی ربط خصوصا انعکاس و ترویج اخبار و اطلاعات فرهنگی و دینی از طریق رسانه در این زمینه مقابله کرده و از بسیاری از هنجارهای اجتماعی در جامعه جلوگیری کنیم.

 

وی در ادامه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری که فرهنگ هویت یک ملت است، گفت: حوزه فرهنگ حوزه بسیار وسیعی است که باید همه ما دست به دست هم بدهیم تا از بسیاری از مشکلاتی که بر اثر عدم آگاهی و نبود فرهنگ دینی در اجتماع بوجود خواهد آمد، جلوگیری کنیم.

 
حجت الاسلام نوری زاده به دقت و نظر رسانه‌ها در انعکاس اخبار پرداخت و اظهار کرد: اگر خبرنگاران که سربازان این عرصه هستند واقعیت‌ها را آنطورکه باید و شاید انعکاس دهند و یا بیش از حد بزرگ نمایی نکنند، می‌توانند امید در جامعه را افزایش داده و سبک درست زندگی و باورهای دینی در جامعه را تقویت کنند و نیز برعکس اگر دقت کافی نداشته باشند بادرج اخبار منفی می‌توانند آحاد مردم را ناامید و در واقع آب در آسیاب دشمن بریزند.


وی به نقش تبلیغات اسلامی در جامعه و برنامه‌های که این اداره کل در دست اجرا دارد پرداخت و اذعان کرد: تبلیغات اسلامی در بخش خانواده، جوانان، اوقات فراغت و برگزاری گفتمان‌های دینی برنامه‌های را اجرا کرده است که در کشور از سال 85 تا کنون 121 هزار گفتمان دینی انجام شده است.

 
مدیرکل امور فرهنگی، رسانه و فن آوری‎های نو سازمان تبلیغات کشور ساماندهی مبلغان دینی و هیت‌های مذهبی را یکی دیگر از برنامه‌های مهم این اداره کل دانست و خاطرنشان کرد: در روز 30 تا 40 هزار مبلغ دینی در کشور برای تبلیغ و احکام دینی سازماندهی می‌شود و 80 هزار هیت مذهبی در کشور ساماندهی شده است.


وی به تشکیل حوزه جنگ نرم در این سازمان اشاره کرد و گفت: تیم جنگ نرم با حضور مشاوران و کارشناسان زبده و ارائه راهکارهای برای مقابله با هجمه‌های دشمنان که جوانان و خانواده‌ها و ارزش‌های دینی ما را هدف گرفته اند تشکیل شده است.
 

 

پایان پیام/

کد خبر 334639

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha