حجت الاسلام سید حامد میرحسینی، سرپرست اداره اوقاف شهرستانهای تالش، ماسال و رضوانشهر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان اظهار کرد: وقف یک امر تاریخی است که منحصر به مذهب خاص و یا دین اسلام نیست.
وی خاطرنشان کرد: سنت نبوی(ص) وقف یکی از برترین و پردوامترین مظاهر احسان و نیکوکاری به مردم است.
سرپرست اداره اوقاف شهرستان تالش با تشریح عملکرد اداره اوقاف شهرستان تالش اظهار کرد: امور مربوط به بقاع و موقوفات چهار شهرستانهای تالش، آستارا، رضوانشهر و ماسال زیر نظر اداره اوقاف تالش اداره میشود.
وی اضافه کرد: تعداد موقوفات انجام شده در تالش در سال 91 یازده مورد بوده که کل موقوفات استان در همین سال 30 واقعه وقف بود و این امر بیانگر آن است که در شهرستانهای تالش و رضوانشهر موقوفات زیادی داشتهایم.
میر حسینی اعلام کرد: در سال 92 نیز در شهرستانهای تابعه اداره اوقاف تالش تعداد 6 مورد وقف جدید انجام شده است که با توجه به آمار استانی قابل توجه است.
وی اذعان کرد: در سال 91 اوقاف تالش در اجرای فعالیتهای اوقاف رتبه نخست استانی را بین ادارات اوقاف شهرستانی کسب کرده است.
سرپرست اداره اوقاف شهرستان تالش افزود: از وقف های انجام شده سال جاری در شهرستان تالش وقف شش دانگ یک قطعه زمین و خانه به مساحت هزار و 750 متر مربع با نیت کمک به کودکان بیبضاعت، زنان بیسرپرست و معلولین است.
وی خاطرنشان کرد: این زمین و خانه توسط خانم فاطمه صبر کار در روستای کشلی تالش وقف شده است.
میرحسینی، تعداد موقفات شهرستان تالش، آستارا، رضوانشهر و ماسال را 339 موقوفه عنوان کرد و گفت: از این تعداد 47 مورد غیرمسجد منفعتی، 44 موقوفه منفعتی متصرفی و 4 موقوفه غیرمتصرفی است.
وی یکی از مشکلات اساسی شهرستانهای تالش، رضوانشهر و ماسال و آستارا را عدم وجود قبرستان در این شهرها دانست و گفت: شهرداریها و شورای شهر باید برای رفع این مشکل اقدام کنند.
سرپرست اداره اوقاف شهرستان تالش با بیان اینکه یکی از معضلات کنونی در شهرستانهای غرب گیلان نبود قبرستان است، اظهار کرد: بخشی از وقت اوقاف صرف رفع تصرف از قبرستانها میشود.
حجت الاسلا میرحسینی تاکید کرد: در حال حاضر شهرستان تالش قبرستان ندارد و اگر قبرستان موجود پر شود، مشخص نیست اموات کجا باید دفن شوند.
پایان پیام/
نظر شما