انس با قرآن کلید موفقیت انسان در تمام مراحل زندگی است

خبرگزاری شبستان: مسئول توسعه و ترویج فعالیت ها قرآنی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان گفت: نوجوانى و جوانى، بهار عمر و هنگام شکوفایى آن و انس با قرآن کلید موفقیت انسان در تمام مراحل مختلف زندگی است.

مصطفی بادامی، مسئول توسعه و مرکز ترویج فعالیت های قرآنی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار شبستان گفت: نوجوانى و جوانى، بهار عمر و هنگام شکوفایى آن و آغاز فراز و نشیب‌هاى روحى و جسمى و رسیدن به رشد است که انس با قرآن کریم در این دوران کلید موفقیت در تمام مراحل زندگی است.

 

وی افزود: از سوى دیگر، خداجویى و خدایابى و دین‏باورى از ویژگی‌هاى دوران جوانی است  که با درک این ویژگی‌ها و انرژى متراکمى که در آن‌ها وجود دارد و با تبیین صحیح باورها و ارزش‌هاى دینى و مذهبى، مى‏توان روح ناآرام جوان را آرامش و اطمینان بخشیده و او را به نجات و کمال رساند.

 


وی اظهار داشت: بهترین فرصت براى آشنایی با قرآن و معارف قرآنی، دوره نوجوانى و جوانى است؛ چرا که آنچه در این دوره فرا گرفته شود، ماندگار و جاودان خواهد بود.

 

بادامی در ادامه بیان کرد: باور و اعتقاد حضرت امام خمینی (ره) به اتکال به خداوند و قرآن تا آنجا عمیق و ریشه‌دار است که آن را تنها رمز پیروزی انسان می داند.

 

وی در ادامه با بیان اینکه مقام معظم رهبری با برشمردن امتیازات جوان ایرانی، امکانات روحی و معنوی و ذهنی و ایمانی آنان را در حد بسیار خوب می‌دانند، اظهار داشت: مقام معظم رهبرى خطاب به جوانان فرمودند که  «رابطه‏تان را با خداى متعال محکم کنید، حرف بزنید و از او بخواهید، مخلصانه و صادقانه با او پیمان ببندید و به آن پیمان متعهد بمانید.

 

مسئول توسعه و مرکز ترویج فعالیت های قرآنی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با بیان اینکه موسسات قرآنی در 8 حوه فعالیت می کنند، افزود: حوزه آموزش عمومی شامل روخوانی و روانخوانی، قرائت (تحقیق و ترتیل ) ترجمه، مفاهیم، حفظ، سیره معصومین علیهم السلام، احکام، ادعیه، زیارات، مدیحه سرایی، مرثیه سرایی، اذان، ابتهال، همخوانی و تواشیح است.

 


بادامی تصریح کرد: حوزه آموزش تخصصی شامل تفسیر – علوم قرآنی – تدبر – حدیث – متون دینی( نهج البلاغه ، صحیفه سجادیه) – تربیت معلم،مربی و مدرس قرآنی و حوزه پژوهش شامل برگزاری نشست ها و همایش های علمی – تحقیق پیرامون موضوعات دینی اعم از قرآنی سیره معصومین (ع) – حدیث و .... است.

 

وی اظهار داشت: حوزه تبلیغ و ترویج شامل برگزاری مسابقات – جشنواره ها نمایشگاه ها - محافل و مجامع قرآنی – اعزام مبلغ – اجرای تواشیح ،حوزه هنر شامل فیلم نامه – تولید فیلم – انیمیشن – نمایشنامه نویسی – اجرای نمایش – هنرهای تجسمی (خط ، تذهیب ، طراحی ، سفالگری ، منبت کاری ، مشبک ، تجلید ، مینا کاری) است.


وی حوزه نشر مکتوب و الکترونیک و حوزه مشاوره قرآنی را از دیگر فعالیت های موسسات قرآنی عنوان کرد.

 

پایان پیام/


 

کد خبر 333034

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha